Euro 37,21
Dolar 34,24
Sterlin 44,70
Altın 2.990

Halka Arz Hisselerine Para Girişi! İşte Önde Gelenler!

Geçen hafta Borsa İstanbul'da en çok para girişi yaşanan hisseler! Yatırımcılar dikkat! Halka arz hisseleri para girişinde başı çekiyor! Detaylar haberimizde.

Resim FSCp0NCFtP
Google News

Halka arz oldular. Tavan tavan gidip şaşırtıcı primlenmeler yaptılar. Şimdi de para girişinde başı çekiyorlar. 

Halka arz hisseleri gündemden düşmüyor. Yatırımcıların yakın takibinde olan halka arz hisseleri, yatırımcının gözdesi.

İşte geçen hafta en çok para girişi olan hisseler:

GIPTA: 7 gündür borsada işlem gören taze hisse, geçen hafta en çok para girişi olan hisseler sıralamasında ilk sırada. Hisse 36.92TL zirve fiyattan döndü ve 33.24TL kapanış yaptı.

TARKM: Borsada işlem yaptığı 9 gün boyunca tavan tavan giden hisse, 253.20TL kapanış yaptı. Tavan tavan gittiği için yatırımcısına alım fırsatı vermeyen hisse, tavan serisine devam edecek gibi görünüyor.

ANGEN: Oldukça değişik bir grafiği olan hisse, 23 Ağustos'tan beri yatay trendde fiyat arayışı içinde görünüyor. 18-20TL bandında güç toplamaya çalışan hissedeki para girişi dikkat çekici.

VANGD: Geçen hafta Borsa İstanbul tarafından birçok yasaklara maruz kalan hissede, neredeyse bütün işlemler yasaklanmıştı. Hisse özellikle son 5 günde yaşadığı agresif ralli hareketiyle dikkat çekiyor. Hisse 5 günde 13-20TL fiyat aralığını kat etmiş.

Yorumlar (1)
Kaleminize sağlık
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
<