Euro 37,07
Dolar 34,18
Sterlin 44,50
Altın 2.979

Geçen Sene Yatırımcısının Yüzünü Güldüren Şirket Genel Kurul Kararını Duyurdu

Önceki sene yatırımcısına yüzde 1000’in üzerinde kazandıran Sönmez Holding tarafından KAP'a yapılan bildirimde genel kurul kararı duyuruldu.

genel-kurul
Google News

17 Ekim 2024 tarihinde Sönmez Holding şirketlerinden Sönmez Pamuklu Sanayii A.Ş. (SNPAM) tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bir bildirim yapıldı.

Bildirimde Sönmez Holding, iştirakinin olağanüstü gelen kurul yapma kararını duyurdu.

Geçen yıl yatırımcısının yüzünü güldüren şirket, sermayesinde yüzde 38,23 oranında iştiraki bulunan Sönmez ASF İplik Dokuma ve Boya Sanayii A.Ş.’nin olağanüstü genel kurul toplantısı kararı aldığını açıkladı.

Toplantının gündem maddesi de merak edildi. Toplantıda 2022 yılı ve öncesi geçmiş yıl kârlarının kullanım şeklinin, dağıtılacak kâr ve kazanç payları oranlarının belirlenmesi görüşülecek.

Geçen seneye göre bu sene düşüş gösteren şirket hisseleri, yatırımcısını endişelendiriyor. 2023'te 200 TL'yi gören hisseler bugün 61 TL'den işlem görüyor.

Sönmez Holding Kap Açıklaması Şu Şekilde:

"Sermayesinde  % 38,23  oranında iştirakimiz bulunan Sönmez ASF İplik Dokuma ve Boya Sanayii A.Ş. 'nin ,  2022 yılı ve öncesi geçmiş yıl kârlarının kullanım şeklinin, dağıtılacak kâr ve kazanç payları oranlarının belirlenmesi gündem maddesiyle , 17.10.2024 tarihinde ilamsız olağanüstü genel kurul toplantısı kararı aldığı bilgisi tarafımıza ulaşmıştır. 

Süreç hakkında bilgi verilecektir."
Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
<