Euro 37,00
Dolar 34,24
Sterlin 44,41
Altın 3.027

FROTO 1400 Lira Olacak! Hedef Fiyat Açıklandı!

Ford Otomotiv için yeni hedef fiyat raporu yayınlandı. Banka aracı kurumu hisse için olumlu düşünüyor.

oto
Google News

Ford Otomotiv (FROTO) sağlıklı düzeltmelerle  yoluna devam eden hisselerden. Hisse her rallinin ardından düzeltmesini yapıyor.

2023 Aralık ayında 700 Lira fiyat civarından başladığı ralliyi 1250 Liraya kadar taşıyan hisse, Mayıs ayı sonlarında düzeltmeye girdi.

860 Lira fiyat civarında sağlam bir dip yapan hisse, bu günlerde 1000 Lira psikolojik direnç noktasını kırmaya çalışıyor.

Hisse bu direnci kırarsa, yolu açık görünüyor.

 

FROTO borsaya son gelen 6 aylık bilançosunda karlılıkta düşüş yaşadı. Sadece FROTO nun değil bütün otomotiv sektörünün etkilendiği otomotiv piyasası sıkıntılarından hisse de etkilenerek karlılıkta düşüş yaşadı.

2023 yılı 6 aylıkta 19 milyar Liradan fazla kar açıklayan şirket bu yıl 6 aylıkta karlılığını %19 düşürdü ve 15 milyar 702 milyon Lira kar açıkladı.

 

Deniz Yatırım hisseden umutlu. Bu gün FROTO için hedef fiyat raporu yayınlayan kurum hisse için önerisini AL yönünde kullandı ve hedef olarak ta 1400 Lira belirledi.

 

 

 

 

Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
<