Euro 37,21
Dolar 34,24
Sterlin 44,70
Altın 2.990

FORTE 41 Milyon TL'lik İhale Kazandı!

FORTE BİLGİ İLETİŞİM, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın 41 Milyon TL Değerindeki İhalesini Kazandı! Detaylar haberin devamında...

Resim StcQabf3oj
Google News

FORTE BİLGİ İLETİŞİM, Kültür ve Turizm Bakanlığı İhalesinde Birinci Oldu

FORTE BİLGİ İLETİŞİM TEKNOLOJİLERİ VE SAVUNMA SANAYİ A.Ş., Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen "Parça Dahil Bakım Onarım, Lisans Güncelleştirme ve Teknik Destek Hizmeti Alımı" ihalesinde en iyi fiyatı sunarak birinci oldu.

İhale komisyonu tarafından yapılan açıklamaya göre, FORTE BİLGİ İLETİŞİM, KDV hariç 41.103.900,00 TL'lik ihale bedeliyle birinci seçildi.

KAP Açıklaması:

"Şirketimiz, Kültür ve Turizm Bakanlığı kurumunun "Parça Dahil Bakım Onarım, Lisans Güncelleştirme ve Teknik Destek Hizmeti Alımı" ihalesinde en iyi fiyatı sunarak birinci olduğu ihale komisyonu tarafından tarafımıza bildirilmiş olup karar yazısı şirketimize ulaşmıştır.

İhale bedeli, KDV hariç 41.103.900,00 TL'dir (KırkbirmilyonyüzüçbindokuzyüzTürkLirası)

Kamuoyuna ve pay sahiplerimize duyurulur.

Saygılarımızla."

Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
<