Euro 37,19
Dolar 34,27
Sterlin 44,74
Altın 2.979

Enerji Şirketinden 2 Milyon Dolarlık GES Projesi!

Enerji şirketi GES projesi hakkında açıklama yayınladı. Yayınlanan açıklamanın detayları neler oldu?

Resim rd4k2kN23R
Google News

CW ENERJİ MÜHENDİSLİK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. (CWENE) bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda bir anlaşma bildirimi yayınladı.

Enerji şirketi yurt içinde yerleşik bir müşterisi ile bir iş anlaşması imzalamıştı.

İmzalanan sözleşme 2023 yılının mart ayına ait bir sözleşme olmakla beraber çatı tipi güneş enerjisi santrali kurulumu üzerine olmuştu.

KDV hariç tam 1.999.999 Dolar'a sözleşme imzalayan CWENE bugün bu anlaşmaya konu olan GES projesinin devreye alındığını ve yürürlüğe girdiğini açıkladı.

Yani Denizli iline kurulumu yapılan GES projesi bugün itibariyle elektrik üretimine başlamış bulunuyor.

Şirketin KAP açıklaması şöyle oldu:

"Şirketimiz ile yurt içerisinde yerleşik bir müşterimiz arasında imzalanan 06.03.2023 Tarihli ve KDV hariç 1.999.999,00 USD (BirMilyonDokuzYüzDoksanDokuzBinDokuzYüzDoksanDokuzAmerikanDoları) toplam bedelli sözleşme kapsamında, Denizli ilinde yer alan çatı tipi güneş enerjisi santrali projesinin ilgili resmi kurum tarafından kabulü yapılarak devreye alınmıştır ve santral elektrik üretimine başlamıştır."

Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
<