Euro 37,12
Dolar 34,22
Sterlin 44,69
Altın 2.983

Dolar yataya mı bağlıyor ???

Dolar ve Euro hafta başından beri yaşadığı sert yükselişinin ardından bugün sakin seyirle başladı.

Resim RIEdHtaN0B
Google News

Dolar ve Euro, hafta başından beri hızlı yükseliş yaşadıktan sonra bugün daha sakin bir seyir izlemeye başladı. Dolar kuru bugün 23,3187 TL seviyesinden açılırken, Euro ise 24,9666 TL seviyesinden başladı.

Döviz piyasaları, serbest dalgalanmaya bırakıldığından beri Euro ve Dolar, Türk Lirası karşısında Pazartesi gününden itibaren %10'un üzerinde değer kazandı. Ancak, Dolardaki hızlı yükseliş 23,30 TL seviyesinde duruldu.

Yeni Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sosyal medya hesabından ilk mesajlarını paylaştı. İngilizce olarak attığı tweetlerde Bakan Şimşek, "Öngörülebilirliği artıracağız" ifadesini kullandı. Şimşek, "Yerel ve küresel zorluklar arasında ilerlerken, kurallara dayalı politikalarla öngörülebilirliği artırmaya yönelik taahhüdümüzü teyit ediyoruz. Acil önceliğimiz, ekibimizi güçlendirmek ve güvenilir bir program tasarlamaktır" açıklamasını yaptı.

Yorumlar (2)
Dolarimiz yok ki
Yükseldi zaten yatay olsa ne olur dikey olsa ne olur millet alıştı :))
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
<