Euro 37,13
Dolar 34,25
Sterlin 44,54
Altın 3.013

#DOCO Do&Co Delta Havayolları ile birlikte çalışacak!

Yılın son haftasına giriş yaparken Do&Co şirketi Delta Havayolları ile başlattığı işbirliğini Kamuoyu Aydınlatma Platformuna duyurdu. Şirket tarafından yapılan açıklamada...

Resim hLAbPltFw6
Google News

Yılın son haftasına giriş yaparken Do&Co şirketi Delta Havayolları ile başlattığı işbirliğini Kamuoyu Aydınlatma Platformuna duyurdu. Şirket tarafından yapılan açıklamada yeni faaliyetlerin 16 Mart 2021 tarihinden başlayacak ve 10 yıl boyunca sürecek.

Şirket tarafından KAP'a yapılan bildirimde aşağıdaki ifadelere yer verildi.

DO & CO, Delta Havayolları ile gerçekleşen ilk işbirliğini paylaşmaktan gurur duyar. DO & CO, 16 Mart 2021 tarihi itibariyle 10 yıl boyunca Delta Havayolları'nın Detroit'teki (DTW) merkezi İkram Tedarikçisi olarak, tüm kısa ve uzun mesafeli uçuşlarına hizmet verecektir. Detroit, Delta Havayolları'nın ABD'deki en büyük merkezlerinden birisi olup, 2019 yılında günde 400'den fazla uçuşa ev sahipliği yapmıştır. Kazanılan bu yeni işbirliği, DO & CO için ABD'deki büyüme planlarınının gerçekleştirilmesinde önemli bir adımdır.

Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
<