Euro 37,20
Dolar 34,28
Sterlin 44,72
Altın 2.989

BUCIM Toplu İş Sözleşmesi Görüşmeleri Başlıyor

Bursa Çimento Fabrikası'nda Yeni Dönem Grup Toplu İş Sözleşmesi Görüşmeleri Başlıyor!

Resim 0i7f6anqcK
Google News

Bursa Çimento Fabrikası A.Ş.'de uygulanmakta olan Grup Toplu İş Sözleşmesi, 31.12.2023 tarihinde sona ereceği için, fabrikanın üyesi bulunduğu Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası (ÇEİS) ile Türkiye Çimse-İş Sendikası arasında yeni dönem görüşmeleri başlıyor.

19.12.2023 Salı günü başlayacak olan bu görüşmelerde taraflar, işçi hakları, maaşlar, çalışma koşulları ve diğer önemli konularda anlaşma sağlamak için bir araya gelecek.

KAP Açıklaması:

"İşyerimizde uygulanmakta olan Grup Toplu İş Sözleşmesi 31.12.2023 tarihinde sona ereceğinden, üyesi bulunduğumuz Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası (ÇEİS) ile Türkiye Çimse-İş Sendikası arasında yapılacak olan yeni dönem Grup Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerine 19.12.2023 Salı günü başlanacaktır."

Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
<