Euro 37,11
Dolar 34,24
Sterlin 44,49
Altın 3.015

Borlease Otomotiv 2 Üyenin İstifasını Duyurdu

Murat Şahin ve Murat Timur, Borlease Otomotiv Yönetim Kurulu Üyeliğinden İstifa Etti. Detaylar haberin devamında...

Resim 4YebbpQvH5
Google News

Borlease Otomotiv A.Ş.'de gerçekleşen gelişmeye göre, Murat Şahin ve Murat Timur, 26 Aralık 2023 tarihli olağan genel kurul itibarıyla yönetim kurulu üyeliklerinden istifa ettiler.

Ancak, Murat Şahin, Mali İşler Direktörlüğü görevine devam edecektir. Şirketin yönetimindeki bu değişiklikler, ilgili olağan genel kurulda resmiyet kazandı.

Borlease, Türkiye'nin en yenilikçi filo kiralama şirketlerinden biri olarak tanınmaktadır. Bu performansı sadece filo kiralama hizmetiyle sınırlı kalmayarak, kısa dönem araç kiralama, özel araç yönetimi, FİLOM, Telematics, Implant, Yakıt Yönetimi gibi bir dizi ek hizmetle pekiştirmiştir.

Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
<