Euro 37,07
Dolar 34,18
Sterlin 44,50
Altın 2.979

Batı Çim Hakkında Çıkan Söylentileri Yalanladı!

Batıçim medyada çıkan söylentilerin doğru olmadığını açıkladı. Detaylar haberin devamında...

Resim 5y9rk2Yj5N
Google News

Batıçim Batı Anadolu Çimento Sanayii A.Ş. (BTCIM), yöneticileri hakkında medyaya düşen söylentilerin doğru olmadığını, söylentileri çıkaranlar hakkında hukuki yola başvuracağını açıkladı.

KAP Açıklaması:

"Bir süredir Şirketimiz, Şirketimiz bağlı ortaklıkları, Şirketimiz yöneticileri ve Şirketimiz pay sahipleri hakkında, hangi menfaatler doğrultusunda yayımlandığı Şirketimizce bilinmeyen, çeşitli mesnetsiz haberler yayınlanmaktadır. 

Bahsi geçen bu mesnetsiz haberlere ilişkin olarak Şirketimizce, mevcut olan her türlü hukuki imkân tüketilecek olup, bu mesnetsiz haberlerin, yatırımcılarımız tarafından dikkate alınmamasını ve SPK düzenlemeleri çerçevesinde Kamuyu Aydınlatma  Platformu ve Şirketimiz internet adresinde yapılan resmi duyurular haricindeki haberlere itibar edilmemesini önemle rica ediyoruz.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
<