Euro 37,07
Dolar 34,22
Sterlin 44,52
Altın 3.008

Aselsan'dan Dev Sözleşme!58 Milyon Dolar!

Aselsan KAP'a yaptığı bildirimle yeni sözleşme duyurdu. Sözleşme bedeli 58,000,000 Dolar olarak belirlendi. İşte detaylar...

Resim PppbstMzcW
Google News

ASELSAN, uluslararası bir müşterisiyle yaptığı yeni bir anlaşma kapsamında Akıllı Ulaşım Sistemleri için 58.887.692 ABD Doları değerinde bir yurt dışı satış sözleşmesi imzaladı.

KAP Açıklaması:

"ASELSAN yurt dışı iştiraki üzerinden uluslararası bir müşterisi ile Akıllı Ulaşım Sistemleri ihracatına yönelik olarak, toplam bedeli 58.887.692 ABD Doları tutarında bir yurt dışı satış sözleşmesi imzalamıştır."

ASELS Hisse Grafiği:

Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
<