Euro 37,03
Dolar 34,20
Sterlin 44,47
Altın 3.001

Amazon.com.tr'den "Okula Hazırlık Fırsatları"

İSTANBUL (AA) - Amazon.com.tr, "Okula Hazırlık Fırsatları" ile çeşitli ürünlerde indirimler sunuyor.Şirket açıklamasına göre, 31 Ağustos'a kadar devam edecek "Okula Hazır...

Resim bVSPmMEKtx
Google News

İSTANBUL (AA) - Amazon.com.tr, "Okula Hazırlık Fırsatları" ile çeşitli ürünlerde indirimler sunuyor.

Şirket açıklamasına göre, 31 Ağustos'a kadar devam edecek "Okula Hazırlık Fırsatları"; tüketicilere kitap, kalem, defter, boyama kalemi, yapıştırıcı, hesap makinesi gibi kırtasiye ürünlerinden dizüstü bilgisayar, ayakkabı, çanta, giyim ve oyuncağa kadar binlerce okul ihtiyacında yüzde 70'e varan indirimler sunacak.

15 gün boyunca devam edecek kampanya süresince tüketiciler yeni okul döneminde ihtiyaç duyabilecekleri kitap, elektronik, ofis, oyuncak, giyim ve ayakkabı kategorilerinden ürünlere Amazon.com.tr güvencesi ile sahip olabilecek.

Amazon.com.tr'nin "Okula Hazırlık Fırsatları"nda Adel, Adidas, Alex, Acer, Asus, BIC, Edding, Faber-Castell, HP, Kingston, Lego, MSI, Pritt, Puma, Rotring, Samsonite, Samsung, Sandisk, Stabilo, Toshiba, Under Armour, Uniball ve WD gibi birçok markanın ürünleri de özel indirimlerle tüketicilerle buluşacak.

"Okula Hazırlık Fırsatları" kampanyasına https://www.amazon.com.tr/b?node=17543637031 ve Amazon.com.tr mobil alışveriş uygulaması üzerinden ulaşılabilecek.

Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
<