Euro 37,19
Dolar 34,24
Sterlin 44,72
Altın 2.987

Altın haftaya nasıl başladı ?

Altın bu haftaya nasıl başladı ? Küçük yatırımcılar dikkat...

Resim iX1p5E0sgH
Google News

Bugün altın fiyatlarına baktığımızda, güne başlangıç fiyatı olarak 1 ons altın için 1957.12 dolar görüyoruz. Çeyrek altın için alış fiyatı 2405.13 TL ve satış fiyatı ise 2443.03 TL olarak belirlenmiş. Gram altın için alış fiyatı 1484.88 TL ve satış fiyatı 1486.30 TL olarak kaydedilmiş. Ayrıca, Cumhuriyet altını için alış fiyatı 9819.43 TL ve satış fiyatı 9981.27 TL olarak raporlanmış.

Altın fiyatları genellikle birçok faktöre bağlı olarak değişebilir, bu nedenle gelecekteki fiyat hareketleri kesin olarak tahmin edilemez. Piyasa koşulları, ekonomik faktörler, jeopolitik gelişmeler gibi etkenler altın fiyatlarını etkileyebilir. Bu nedenle, altın fiyatlarının yükselip yükselmeyeceği konusunda kesin bir yorum yapmak mümkün değildir. Güncel haberleri ve piyasa analizlerini takip etmek, altın fiyatları hakkında daha doğru bir fikir edinmenizi sağlayabilir.

Yorumlar (2)
Bu yaz düğünlerde altın goremeyiz
Altın ne olur bea
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
<