Euro 37,12
Dolar 34,22
Sterlin 44,69
Altın 2.983

4 Şirket Bugün Temettü Ödemesi Yapacak!

Borsa İstanbul'da bugün, 22 Temmuz Pazartesi, dört şirketin temettü ödemeleri için hak kullanım tarihi olarak belirlendi. Detaylar haberin devamında...

Resim CjmuThGh62
Google News

Borsa İstanbul’da 22 Temmuz Pazartesi Günü 4 Şirketin Temettü Dağıtımı

Borsa İstanbul'da bugün, 22 Temmuz Pazartesi, dört şirketin temettü ödemeleri için hak kullanım tarihi olarak belirlendi. Bu şirketler arasında Lokman Hekim Engürüsağ Sağlık, A.Ş. ( LKMNH), Graınturk Tarım A.Ş. ( GRTRK), Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. ( TRGYO) ve Avrupakent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. ( AVPGY) yer alıyor.

Lokman Hekim Engürüsağ Sağlık, A.Ş. (LKMNH) hissedarlarına hisse başı brüt 0,6944444 TL, net 0,6249999 TL temettü ödemesi yapacak olup, temettü verimi %2,35 olarak belirlendi. Bu ödeme, şirketin ikinci taksiti olarak gerçekleştirilecek. Graınturk Tarım A.Ş. (GRTRK) ise hisse başı brüt 0,0397333 TL, net 0,0357599 TL temettü ödeyecek ve temettü verimi %0,17 olarak gerçekleşecek.

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (TRGYO), hissedarlarına hisse başı brüt ve net 2,35 TL temettü dağıtacak. Bu ödeme, %5,14 oranında yüksek bir temettü verimi sunuyor. Ayrıca, Avrupakent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (AVPGY), hisse başı brüt ve net 0,70 TL temettü ödemesi yapacak ve temettü verimi %4,90 olacak.

Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
<