Euro 37,08
Dolar 34,22
Sterlin 44,48
Altın 3.008

%3000 Bedelsiz Başvurusunda Bulunan Çimento Firmasının Projesi İptal Edildi

Borsa İstanbul'un çimento firması devlerinden olan şirket için yapılanı açıklamada bir projesinin iptal edildiği duyuruldu. Çimento firmasının proje iptali gündem oldu.

baticim-aliaga
Google News

24 Ekim 2024 tarihinde Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü tarafından internet sitesinde üzerinden bir açılama yapıladı. Yapılan açıklamada Batıçim Batı Anadolu Çimento Sanayii A.Ş. (BTCIM) Klinker Öğütme/Paketleme Tesisi ve Hazır Beton Santrali Projesi'ne ilişkin bilgi verildi.

Geçtiğimiz günlerde Sermaye Piyasası Kurulu (SPK)’na %3000 bedelsiz sermaye artırımı için başvuruda bulunan Batıçim Çimento (BTCIM) tarafından yürütülecek olan Aliağa projesi iptal edildi.

Açıklamada Batıçim Çimento’nun İzmir Aliağa’da yer alan Klinker Öğütme/Paketleme Tesisi ve Hazır Beton Santrali Projesi’nin iptal edildiği ifade edildi. Konuya ilişkin Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğünün internet sitesinde yer alan açıklamada şöyle denildi:

“İZMİR ili ALİAĞA, ilcesi Horozgediği Mahallesi Mevkii 105 Ada 15 Parsel sınırları içerisinde, Batıçim Batı Anadolu Çimento Sanayii A.Ş. tarafından yapılması planlanan Klinker Öğütme/Paketleme Tesisi ve Hazır Beton Santrali projesi iptal edilmiştir.”

Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
<