Euro 37,20
Dolar 34,28
Sterlin 44,72
Altın 2.989

%300 Bedelsiz SPK Onayında!

Bu yılın rekor bedelsizlerinden biri açıklandı! Kalekim Kimyevi Madde (KLKIM) %300 oranında bedelsiz sermaye artırımı açıkladı. Şimdi bu karar SPK onayına sunuldu. SPK onaylayınca bedelsiz hisseler hesaplara geçecek!

Resim TW2YUXUdCT
Google News

Kalekim Kimyevi'den (KLKIM) yılın bedelsizi! 

Şirket %300 oranında bedelsiz sermaye artırımı açıkladı.

Şirket 115.000.000 TL olan sermayesini 460.000.000 TL ye çıkartacak.

Toplam 345.000.000 TL nominal değerdeki bedelsiz hisse senedi, tamamı iç kaynaklardan karşılanmak üzere yatırımcılara bedelsiz hisse olarak dağıtılacak.

Şimdi şirketin bu kararı SPK onayına sunuldu. SPK sermaye artırımını onaylayınca bedelsiz hisseler yatırımcıların hesaplarına geçmeye başlayacak. SPK onayının bayram tatilinden sonra gelmesi bekleniyor.

Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
<