Euro 37,20
Dolar 34,28
Sterlin 44,72
Altın 2.989

2025 Yılında Bütçeden Tarıma Ayrılan Kaynak Belirtildi!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 2025 yılı bütçesinden tarım sektörüne 706 milyar lira kaynak ayırdıklarını belirtti.

tarım
Google News

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 2025 yılı Merkezi Yönetim Bütçe Bağlama Töreni'nde, 2025 yılında tarıma sağlanacak kaynaklarla ilgili açıklama yaptı.

2025 yılında bütçeden tarım sektörüne 706 milyar lira kaynak ayrıldığını belirten Cevdet Yılmaz, şöyle açıklamalarda bulundu: "Bu çerçevede; tarımsal destek programları için 135 milyar lira, tarım sektörü yatırım ödenekleri için 166 milyar lira, tarımsal kredi sübvansiyon desteği için 160 milyar lira, tarım sektörü vergi harcamaları kapsamında 200 milyar lira, tarımsal KİT'lerin finansmanı, müdahale alımları ve ihracat destekleri için ise 45 milyar lira kaynak ayırıyoruz.”

Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
<