Bittorent token son dönemde kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği tokenlardan birini oluşturuyor. Bittorent token hakkında tüm merak edilenler !

Bittorent Token

BitTorrent Token Nedir?

BitTorrent, 2001 yılında icat edilen ve herhangi bir merkez olmadan dosya aktarımı yapmaya olanak sağlayan bir protokoldür. BitTorrent Token(BTT) ise blockchain teknolojisinin BitTorrent protokolüne entegre edilmesiyle ortaya çıkan kripto para birimidir. TRC-10 altyapısı ile çalışan BTT, BitTorrent prokolündeki dosya paylaşımı gibi işlemlerin daha etkin olmasına yardımcı olur. Asıl amaç ise mevcut BitTorrent protokolünü geliştirmek ve kullanımını genişletmektir.

BitTorrent Token Ne Zaman Ortaya Çıktı?

BitTorrent Token, Tron Vakfı ile BitTorrent Vakfı’nın ortaklığı ile ortaya çıkarılmıştır. BitTorrent’in ICO’su 2018 yılının sonunda tamamlanırken, 2019 yılının Ocak ayı itibariyle kripto para platformlarında listelenmeye başlamıştır.

BitTorrent’in Avantajları Nelerdir?

BitTorrent, en büyük merkezi olmayan eşler arası ağdır. BitTorrent Token, veri ve dosyaları daha gelismiş özellikler ile indirmeye olanak tanır. Bu özelliğin yanı sıra kullandığı Tron ağı sebebiyle bir TRC-10 tokenidir. Bu sayede, Tron blok zinciri arasında token transferine de imkan sağlanır. BitTorrent Token’i, BitTorrent istemcileri ile hizmet talep edenlerin ve hizmet sağlayıcıların arasında ödeme yapılmasına da olanak sağlamaktadır.

BitTorrent Token Nasıl Satın alınır?

Son dönemlerin en çok değer kazanan dijital para birimlerinden biri olan BTT'yi alıp satabilmek için de öncelikle kripto para borsalarından birinde kaydınızın olması gerekmektedir.

Bir kripto para borsasına kayıt olduktan sonra sistemde bulunan ödeme seçenekleri ile hesabınıza para aktarmalısınız. Hesabınıza para aktardıktan sonra ise kripto para borsasında “BTT” ismiyle yer alan BitTorrent Token’ı dilediğiniz şekilde alabilirsiniz.

O Coin Saldırıya Uğradı: 4,5 Milyon Dolar Yok Oldu O Coin Saldırıya Uğradı: 4,5 Milyon Dolar Yok Oldu

BTT nasıl işliyor

Aslında BTT’nin çalışma mantığı gerçekten çok basit. “Hızlı dosya indirirken BTT yak, upload ederken BTT kazan.” Bu sistem kulağa ne kadar hoş gelse de; günün sonunda işlerin gözüktüğü kadar kolay olmadığını anlıyorsunuz. BTT kazanma ve harcama oranları arasında ciddi farklar var. Örneğin 5 GB hızlı download yaptığınızda 5 BTT yakıyorsanız; 50 GB upload yaptığınızda 5 BTT bile kazanamıyorsunuz. Durum böyle olunca da Türkiye gibi hem download hızlarının limitli olduğu hem de upload hızlarının düşük seviyelerde olduğu bir ortamda BTT üzerinden bir gelir elde etmek veya BTT’nin nimetlerinden faydalanmak gerçekten de çok zorlaşıyor.

Bizleri twitter üzerinden takip ederek özel haberlere ilk siz ulaşabilirsiniz. Telegram kanalımıza üye olup

anında şirket haberlerine ulaşabilirsiniz=> https://t.me/borsmetrecomtrFacebookTwitterWhatsAppMessengerLinkedInCopy LinkEmailPaylaş

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı borsametre-logo.png
Editör: Borsa Metre