Halka arz oldu arz fiyatının altına düştü! temettü de yok!

Halka arz olan hisselerden en çok konuşulan milyarlık bir halka arz olarak yatırımcıların karşısına çıkan Aydem halka arzı ile ilgili olarak yeni gelişme Kap'a düştü halka arz...

Halka arz oldu arz fiyatının altına düştü! temettü de yok!

7 Mart 2022 Pazartesi 20:26

Halka arz olan hisselerden en çok konuşulan milyarlık bir halka arz olarak yatırımcıların karşısına çıkan Aydem halka arzı ile ilgili olarak yeni gelişme Kap'a düştü halka arz olduktan sonra arz fiyatının altına düşen hisse fiyatları yatırımcılar arasında en çok konuşulanlar arasında yer alıyordu. Şirket kap'a yaptığı bildirimde temettü dağıtmama kararını yatırımcılara duyurdu... Halka arz oldu düştü temettü dağıtmıyor

Halka arz oldu düştü temettü dağıtmıyor!

Şirket tarafından yapılan bildirimde;

Yönetim Kurulumuzun 7 Mart 2022 tarihli kararı ekinde yer alan ve yukarıda pay sahiplerimizin incelemesine sunulan kâr dağıtım tablosuna göre Şirketimizin 2021 yılını net dönem zararı ile kapatmış olması nedeniyle dağıtılabilir kârın oluşmadığı tespit edilmiştir.

Genel Kurul ile ilgili bilgi

Şirketimiz Yönetim Kurulu toplantısında; şirketimiz ortaklarının 30 Mart 2022 Çarşamba günü saat 13:00'da Hacıeyüplü, İzmir Karayolu 3. Km, 25000 Merkezefendi, Denizli (Anemon Denizli Otel) adresinde gerçekleşecek 2021 Olağan Genel Kurul toplantısına davet edilmelerine, Denizli İl Ticaret Müdürlüğü'nden Bakanlık Temsilcisinin istenmesine karar verildi.


2021 yılı Olağan Genel Kurul Davet Metni, Toplantı Gündemi, Vekaletname Örneği ve Olağan Genel Kurul Bilgilendirme Dokümanı ekte yer almaktadır.


Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) Kurumsal Yönetim İlkeleri ve ilgili Tebliğleri gereğince Genel Kurul toplantısında görüşülecek konular ile ilgili olarak açıklanması gereken bilgi, belge ve raporları içeren Genel Kurul Bilgilendirme Dokümanı, Şirketimizin www.aydemyenilenebilir.com.tr adresindeki "Yatırımcı İlişkileri/Genel Kurul" sekmesinde yer alan "2021 Genel Kurul Bilgilendirme Dokümanı" başlığında pay sahiplerimizin bilgi ve incelemesine sunulmuştur.

İşbu açıklamamızın İngilizce çevirisi ekte yer almakta olup, açıklama metinlerinde herhangi bir farklılık olması durumunda, Türkçe açıklama esas kabul edilecektir.

Hisse Grafiği

Bizleri twitter üzerinden takip ederek özel haberlere ilk siz ulaşabilirsiniz. Telegram kanalımıza üye olup anında şirket haberlerine ulaşabilirsiniz=> https://t.me/paraajansi

paraajansı Takip İçin üye olmayı unutmayın =>(Cafer Sadık BORAN)