Hisse dördüncü günde tavan oldu! Neler oluyor? Kim var hissede?

Borsa İstanbul'da işlem gören hisselerden   Dagi Yatırım Holding A.Ş. paylarında 4 gündür hareketlilik sürüyor. Hissede neler oluyor?   Dagi Yatırım Holding...

Hisse dördüncü günde tavan oldu! Neler oluyor? Kim var hissede?

21 Nisan 2022 Perşembe 17:18

Borsa İstanbul'da işlem gören hisselerden   Dagi Yatırım Holding A.Ş. paylarında 4 gündür hareketlilik sürüyor. Hissede neler oluyor?   Dagi Yatırım Holding A.Ş. payları sosyal medya üzerinde de konuşulan bir hisse olarak dikkat çekiyor? Borsa İstanbul'da işlem gören hisselerden Dagi Yatırım Holding A.Ş. neler oluyor? Hisse ne kadar değerlendi? Kim alıyor kim satıyor? Sosyal Medyada konuşulanlar neler? Tüm detayları ile.... Hissede hareketlilik dört tavan

Hissede hareketlilik dört tavan

Şirketten açıklama geldi

Borsa İstanbul A.Ş.'nin 20.04.2022 tarih ve E-18454353-100.06-8380 sayılı yazılı talebine istinaden,

Sermaye Piyasası Kurulu'nun II.15.1 sayılı Özel Durumlar Tebliği'nin "Olağan dışı fiyat ve miktar hareketleri" başlıklı 8. maddesi gereğince; Şirketimiz tarafından kamuya açıklanmamış özel bir durum bulunmamaktadır.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

Dagi Yatırım Holding A.Ş.

Sektör:  Holding

Faaliyet Alanı:  Yatırım faaliyetleri, Şirket, sınaî, ticari, zirai, gıda, mali, gayrimenkul, inşaat, taahhüt, demir çelik, tekstil, petrol, petrol ürünleri, telekomünikasyon ile her türlü taşımacılık, otomotiv, madencilik, enerji üretim, enerji dağıtımı, doğalgaz dağıtımı, enerji ve doğalgaz toptan satışı veya turizm sektörü konuları ile iştigal eden şirketler ile her türlü banka, finans kurumu, aracı kurum, sigorta, yatırım ortaklığı, factoring ve finansal kiralama ve diğer alanlarda faaliyet gösteren şirketleri bizzat kurabilir. Kurulmuş olanlara ortak veya pay sahibi sıfatı ile katılabilir, idarelerini üstlenebilir. Bu maksatla kurduğu veya iştirake uygun gördüğü yerli veya yabancı şirketlere ayni veya nakdi sermaye koyabilir.

Hisse Grafiği

Pazar:  Alt Pazar

Dahil Endeksler:  XUTUM, XUMAL, XHOLD, XTUMY, XSIST

Kayıtlı Sermaye:  80.000.000

Ödenmiş Sermaye:  10.800.000

Halka Arz Tarihi:  05.12.1995

Halka Açıklık Oranı (%):  49

SPK tarafından tedbirler geldi

Borsa İstanbul A.Ş. Piyasalarında Uygulanacak Gözetim Tedbirleri Yönergesi'nin 5. maddesi çerçevesinde, Dagi Yatırım Holding A.Ş. (DAGHL), Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. (EMKEL), Atlas Menkul Kıymetler Yatırım Ortaklığı A.Ş. (ATLAS) ve Ditaş Doğan Yedek Parça İmalat ve Teknik A.Ş. (DITAS) paylarının piyasasında Yönerge'nin 6. maddesinde belirtilen emir ve işlemleri nedeniyle aşağıda adı belirtilen yatırımcı hakkında Borsamız Pay Piyasası'ndaki emir ve işlemlerine yönelik olarak 20/04/2022 tarihinden itibaren 1 ay süreyle "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı", "Brüt Takas" ve "İnternetten Emir İletilmesinin Kısıtlanması" tedbirleri uygulanacaktır.

Hissede yukarı hareketlilik sonrası yatırımcılar mutlu olurken SPK olağanüstü hareketlilik için tedbir aldı. Sosyal Medyada yatırımcılar hisse hakkında görüşlerini belirtirken ikiye bölündü. Bir gurup yatırımcı hissede olması gereken hareketler oluyor ifadesini kullanırken bir gurup yatırımcı ise dikkatli olunması gerektiğini belirtti.

Sosyal Medyayı bir kenara bırakırsak yatırımcıların yüksek volatilite olan hisselerde dikkatli olması gerekli yatırımcıların Telegram guruplarında hisse pazarlayanlara dikkat etmesi ve bunlardan uzak durması yatırımları açısından önem teşkil ediyor.

Bizleri twitter üzerinden takip ederek özel haberlere ilk siz ulaşabilirsiniz. Telegram kanalımıza üye olup anında şirket haberlerine ulaşabilirsiniz=> https://t.me/paraajansi

paraajansı Takip İçin üye olmayı unutmayın =>(Cafer Sadık BORAN)