Girişim Elektrik'ten milyon dolarlık yeni iş anlaşması!

Geçtiğimiz tarihlerde halka arz olan Girişim Elektrik milyonluk iş anlaşmalarını peş peşe duyurmaya devam ediyor. Girişim Elektrik'ten yeni iş anlaşması! Girişim Elektrik’ten m...

Girişim Elektrik'ten milyon dolarlık yeni iş anlaşması!

29 Aralık 2021 Çarşamba 11:15

Geçtiğimiz tarihlerde halka arz olan Girişim Elektrik milyonluk iş anlaşmalarını peş peşe duyurmaya devam ediyor. Girişim Elektrik'ten yeni iş anlaşması! Girişim Elektrik’ten milyon dolarlık yeni iş anlaşması! Detaylar…

Girişim Elektrik'ten milyon dolarlık yeni iş anlaşması!

GİRİŞİM ELEKTRİK SANAYİ TAAHHÜT VE TİCARET A.Ş. (GESAN)

Şirket, Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından gerçekleştirilen 1005566 numaralı ‘'Muhtelif Güçte Transformatör (1000-1250-1600 kVA) Alımı İşi'' ihalesine katılmış ve en avantajlı fiyatı vermiştir. İhalede teklif edilen toplam bedel 2.885.000,- USD'dir. (İkiMilyonSekizYüzSeksenBeşBin,AmerikanDoları) (Güncel USD/TL kuru ile 34.171.577,50- TL'dir)

Girişim Elektrik Hakkında

Girişim Elektrik Sanayi olarak elektriğin üretimi, iletimi, dağıtımı ve kontrolü aşamalarının tamamında hem anahtar teslim taahhüt, hem de çok geniş bir yelpazede ürünün ve sistemin üretim ve tedariğini yapıyor, mühendislik ve üretim gücümüzle kurulduğumuz 1999 yılından bu yana stratejik adımlarla sürekli olarak büyümeye devam ediyor.

Borsa ve kripto haberlerine ilk siz ulaşmak için sitemize abone olmayı ve bildirimleri aktife almayı unutmayınız. Twitterdan takip ederek ve Telegram grubumuza katılarak da piyasa haberlerine ilk siz ulaşabilirsiniz.

Öncü haberciliğin adresi Borsametre…