Ethereum'un en yüksek zirvesi Bitcoin'e mi bağlı ?

Ethereum'un en yüksek zirvesi Bitcoin'e mi bağlı ? Ethereum Bitcoin'i mi takip ediyor ? Önemi destek ve direnç noktaları haberimizde !

Ethereum'un en yüksek zirvesi Bitcoin'e mi bağlı ?

14 Ekim 2021 Perşembe 15:52

Ethereum'un en yüksek zirvesi Bitcoin'e mi bağlı ? Ethereum Bitcoin'i mi takip ediyor ? Önemi destek ve direnç noktaları haberimizde !

Ethereum'un en yüksek zirvesi Bitcoin'e mi bağlı ? ETH fiyatı, BTC'nin son kazanımlarının gerisinde kalsa da veriler yatırımcıların altcoin'den emin olduklarını gösteriyor.

Ethereum (ETH), bugün Bitcoin’in hareketlerini takip ediyor ve 3.400 dolarlık direnci desteğe çevirdi ve 3.500 dolarlık direnci de kırarak 100 saatlik basit hareketli ortalamanın üzerine çıktı.

Buna ek olarak ETH şu anda 3.550 dolarlık direnç bölgesini üzerinde 3.625 dolar bandında işlem görüyor. Dolayısıyla son 24 saat içinde %5’in üzerinde değer kazanan Ethereum iyi bir ivme yakalamış oldu.

Ethereum şu anda yükselişinin ardından konsolide oluyor gibi görünüyor. Bir müddet bu seviyelerde seyretmesinin ardından ETH’un yeni bir yükseliş ivmesi yakalayacağı düşünülüyor. Yükselişin yeniden başlaması ile ilk direncin 3.650 dolar bandında olduğu ifade ediliyor.

Buna ek olarak analizlere göre ilk güçlü direnç 3.660 dolar seviyesinde olacak. Eğer bu seviye güçlü bir şekilde kırılırsa ETH fiyatının 3.750 dolara doğru harekete geçeceği ifade ediliyor. 3.750 doların kırılımı ise 4.000 dolara doğru başka bir artışı başlatabilir.

Ethereum için 3.600 desteğini kırdıktan sonra öngörülen 3.400 seviyelerine düşüş gerçekleşmezken , Ethereum bugün +7,55% , bu hafta ise +4,97% artışa geçti .

( Bıtcoınhaber )

Bizleri twitter üzerinden takip ederek özel haberlere ilk siz ulaşabilirsiniz. Telegram kanalımıza üye olup anında şirket haberlerine ulaşabilirsiniz=> https://t.me/borsmetrecomtr