Elon Musk'dan olay tweet !

Elon Musk'dan olay tweet ! Elon Musk tweetleriyle dikkat çekmeye devam ediyor. Bitcoin ve Ethereum paylaşımı neler içeriyor ?

Elon Musk'dan olay tweet !

21 Ekim 2021 Perşembe 09:44

Elon Musk'dan olay tweet ! Elon Musk tweetleriyle dikkat çekmeye devam ediyor. Bitcoin ve Ethereum paylaşımı neler içeriyor ?

Elon Musk'dan olay tweet ! Ünlü milyarder sabahın erken saatlerinde, Twitter’a gitti ve dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Musk, yataklarından Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) fiyatlarına bakan bir çiftin resmini yayınlayarak en büyük iki madeni parayı biraz daha yükseğe itti.

Bitcoin 69.000 doları henüz görmemiş olsa da boğalar geçtiğimiz gün biraz güç kaybetmeden önce 67.000 doların biraz üzerinde zirve yaptı. İçeriğin kaleme alındığı an itibarıyla ise lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), 64.980 dolar seviyesinde işlem görmeye devam ediyor.

Elon Musk İçin Neyi İfade Ediyor?

Özellikle, bazı kripto etkileyicilerine göre Musk, interneti potansiyel olarak bozabilecek 69.420 dolarlık fiyat etiketinden bahsetme fırsatını kaçırdı.

Öyle ki 420 sayısı, patronu şirketi 420 dolardan özel olarak almakla ilgili tweet attıktan sonra (ve bunu yapmak için ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu tarafından dava edildikten sonra) artık Tesla ile ilişkilendiriliyor. 20 Nisan o günden beri Tesla’nın kült benzeri topluluğu tarafından Elon Musk Günü olarak ilan edildi.

69 sayısına baktığımızda ise, daha önceki tweetlerine dayanarak ünlü milyarder Elon Musk için özel bir öneme sahip görünüyor. Geçen Ekim ayında Tesla Model S’nin fiyatı 69.420 dolar olarak güncellendi.

Kripto para topluluğunun centibillionaire’den daha fazla 69/420 şakası bekleyebileceğini söylemek ise yanlış olmaz.

( Cointurk )

er üzerinden takip ederek özel haberlere ilk siz ulaşabilirsiniz. Telegram kanalımıza üye olup anında şirket haberlerine ulaşabilirsiniz=> https://t.me/borsmetrecomtr