Zara ve H&M Metaverse'de mağaza açtı!

Zara ve H&M Metaverse'de mağaza açtı! İspanyol Zara ilk koleksiyonunu Metaverse'de tanıttı ve H&M ilk mağazasını açtı! ...

Zara ve H&M  Metaverse'de mağaza açtı!

11 Aralık 2021 Cumartesi 14:50

Zara ve H&M Metaverse'de mağaza açtı! İspanyol Zara ilk koleksiyonunu Metaverse'de tanıttı ve H&M ilk mağazasını açtı!

Zara ve H&M Metaverse'de mağaza açtı!

Tüm dünyanın yeni gündemi olan Metavese, perakende markaları tarafında da bir bir açıklanmaya başladı. Daha önce de Nike, Adidas, gibi markaların metaverse atılımlarını sizlerle paylaşmıştık.

Fakat bu sefer ilk kez bir Coin tarafından Metaverse’de oluşturulacak VR sanal mağaza tanıtıldı. Ceek coin ile alışveriş yapılabilecek H&M mağazası gözleri geleceğin perakendesine çevirmeyi başardı.

https://twitter.com/CEEK/status/1468288936921468931?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1468288936921468931%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.bisektor.com%2Fhmin-metaverse-magazasi-gorucuye-cikti%2F

İspanyol küresel moda devi Zara, Salı günü yaptığı duyuruya göre, insanlar ve avatarlar için ilk tasarım koleksiyonunu piyasaya sürdü. Fiziksel ve sanal modeller, zincirin dünyanın herhangi bir yerindeki mağazalarından satın alınabilir.

Zara , Twitter hesabından, yeni koleksiyonunun tasarımlarının Güney Kore'nin en büyük giyim markalarından Ader Error ile ortaklaşa yapıldığını bildirdi.

Zara'nın yeni sanal koleksiyonunun tasarımları, “kişilikleri gerçek ve sanal dünyadaki eşzamanlı deneyimleriyle şekillenen” insanların yaşam tarzını yansıtıyor.

Zara ve Ader Error markaları için ZEPETO'nun trafiği ve işlevleri büyük bir çekiciliği temsil ediyor. Platforma erişerek, oluşturulan avatarları özelleştirebilir ve giyim ve aksesuarlar başta olmak üzere çeşitli kişisel kullanım öğelerine erişebilirsiniz.

Bizleri twitter üzerinden takip ederek özel haberlere ilk siz ulaşabilirsiniz. Telegram kanalımıza üye olup anında şirket haberlerine ulaşabilirsiniz.