Yapılan bu dev anlaşma sonrası yükselişe geçti!

Shiba Inu , Doge coin gibi şaka amaçlı piyasaya sürülen Floki Inu adlı kripto paraya ilgi her geçen gün daha çok artıyor. Floki Inu, Almanya'nın büyük kulüplerinden olan Bayer...

Yapılan bu dev anlaşma sonrası yükselişe geçti!

5 Aralık 2021 Pazar 16:34

Shiba Inu , Doge coin gibi şaka amaçlı piyasaya sürülen Floki Inu adlı kripto paraya ilgi her geçen gün daha çok artıyor. Floki Inu, Almanya'nın büyük kulüplerinden olan Bayer Leverkusen ile anlaşma imzaladı. Yapılan bu bu dev anlaşma sonrası Floki Inu fiyatında hızlı bir yükseliş gerçekleşti. İşte sizler için derlediğimiz haberin detaylarına bakalım.

Global çapta bir çok kişi tarafından izlenen Vikings adlı dizi de yer alan karakterlerden Floki isimli gemi yapımı ustasından esinlenerek piyasaya sürülen Floki Inu, geçtiğimiz günlerde Almanya kulüplerinden Bayern Leverkusen ile anlaşma imzaladı. Bayer Leverkusen, resmi Twitter hesabından formalarında artık Floki Inu kripto parasının logosunun olacağını belirtti.

ANLAŞMA SONRASI YÜZDE 15 ARTIŞ GÖSTERDİ.

Yapılan bu anlaşma sonrası Floki Inu yükseliş eğilimi hız kazandı. Anlaşma sonrası %7'ye yakın primlenen Floki Inu geçtiğimiz gün %15 oranında yükseliş sağladı. Şuan $0.0001487 ile değer gören Floki Inu şaka kripto paralarında henüz Shiba Inu ve Doge coin kadar bilinir değil.

SADECE ALMAN KULÜPLERİYLE DEĞİL!

Öte yandan Floki Inu, geçtiğimiz günlerde İtalyan kulüp SSC Napoli ile de bir anlaşma imzaladı. Napoli oyuncuları formaların arkasında Floki Inu web sitesini ve logosunu taşıyacak. Ayrıca takımın tüm iç saha maçında LED ekranlarda da Floki Inu web sitesini ve logosun taşıyacak. Floki Inu bunlarla da sınırla kalmayıp Hindistan'ın en popüler kulübü olan Kerala Blasters FC ile de geçtiğimiz ayda bir anlaşma yapmıştı.

Bizleri twitter üzerinden takip ederek özel haberlere ilk siz ulaşabilirsiniz. Telegram kanalımıza üye olup anında şirket haberlerine ulaşabilirsiniz.