VİSA kripto danışmanlık hizmeti verecek!

VİSA kripto danışmanlık hizmeti verecek! Ödeme devi Visa, kripto varlık odaklı yeni danışma birimini duyurdu . VİSA kripto...

VİSA kripto danışmanlık hizmeti verecek!

8 Aralık 2021 Çarşamba 10:15

VİSA kripto danışmanlık hizmeti verecek! Ödeme devi Visa, kripto varlık odaklı yeni danışma birimini duyurdu .

VİSA kripto danışmanlık hizmeti verecek! Visa, “Her bankanın bir kripto stratejisi olması gerektiğini” savunuyor.

Şirket yaptığı açıklamada, ödeme devi Visa, çeşitli kripto ürünlerine olan talep artmaya devam ederken, finansal kurumların kripto para birimi işlerini geliştirmelerine yardımcı olmak için küresel bir kripto danışmanlık uygulaması kurdu.

Visa'nın kripto para birimi başkanı Cuy Sheffield CoinDesk'e verdiği demeçte, “Bankalar ve kripto ekosistemi arasındaki bu köprü olmaya yardımcı olmak için Visa'nın oynamasının kritik bir rol olduğunu düşünüyoruz” dedi. “Her bankanın bir kripto stratejisi olmalı.”

Visa'nın kripto danışma ekibi, bankalara kripto stratejileri ve uygulamaları konusunda tavsiyelerde bulunmak ve bankaların özel kripto ekipleri oluşturmasına yardımcı olmak için şirketin danışmanlık ve analitik grubuyla birlikte çalışacak.

Sheffield, son dokuz ayda bankaların tüketicilerinin kriptoya erişim istediğini fark etmeye başladığı bir dönüm noktası olduğunu söyledi. Bu arada, Sheffield'e göre, borsalar ve cüzdanlar gibi kripto işletmelerine nasıl daha iyi hizmet verebileceklerini de bulmak istiyorlar.

Visa tarafından yakın zamanda yürütülen bir araştırmada, küresel katılımcıların %18'i, birincil bankaları önümüzdeki yıl içinde kripto ile ilgili ürünler sunan bir bankaya geçirme olasılığının yüksek olduğunu veya çok muhtemel olduğunu ortaya koydu. Gelişmekte olan piyasalarda bu rakam %24'e yükseldi. Ve halihazırda kripto para birimine sahip olan tüketiciler için, Visa'nın çalışması, katılımcıların neredeyse %40'ının bankalarını kripto ürünleri sunanlara çevirmeye istekli olduğunu belirtti.

Bizleri twitter üzerinden takip ederek özel haberlere ilk siz ulaşabilirsiniz. Telegram kanalımıza üye olup anında şirket haberlerine ulaşabilirsiniz.