Türkiye'de kripto piyasası hızla büyüyor!

Kripto para piyasasına Türk yatırımcılardan yoğun ilgi Türkiye'deki piyasa büyüklüğü 1 milyar dolara yaklaştı! Hızla büyüyen...

Türkiye'de kripto piyasası hızla büyüyor!

2 Kasım 2021 Salı 15:14

Kripto para piyasasına Türk yatırımcılardan yoğun ilgi Türkiye'deki piyasa büyüklüğü 1 milyar dolara yaklaştı!

Hızla büyüyen kripto piyasasında 4 milyon Türk yatırımcının olduğu tahmin ediliyor. Bazı kripto borsalarının batışından sonra kripto piyasasında ciddi bir düşüş olmuştu. Kripto piyasasında kısa bir dönem düşüş yaşansa da şuan 900 milyon dolarlık Türk yatırım hacmi mevcut.

Bitcoin Zirvede Yerini Koruyor!

Kripto piyasasında en büyük hacmi olan Bitcoin, bir önce ki güne göre %2 oranında artış ile $63,263,97 durumunda. Hemen ardından takip eden Ethereum ise düne göre %2,51 oranında artış ile $4,448,84 üçüncü olarakta Binance Coin, düne göre %1,59 oranda artış ile $545.45 olarak yerini korudu.

Son Dönemlerde Trend Olan Shiba Inu(SHIB) Düşüşte!

Tesla şirketinin sahibi Elon Musk, attığı tweetin ardından ciddi bir oranda yükseliş sağlayan Shiba Inu(SHIB) düşüşte.Düne göre %2.38 oranında düşüş ile $0.00007049 değerinde.Dünyanın en büyük borsalarından biri olan Kraken'de yer alacak.Hali hazırda Binance,Gate,io ve Paribu'da listeleniyor.Ethereum tabanlı bir projede SHIB coin 2020 yılının Ağustos ayında piyasaya sürülmüştü.

Bizleri twitter üzerinden takip ederek özel haberlere ilk siz ulaşabilirsiniz. Telegram kanalımıza üye olup anında şirket haberlerine ulaşabilirsiniz=> https://t.me/borsmetrecomtrFacebookTwitterWhatsAppMessengerLinkedInCopy LinkEmailPaylaşFacebookTwitterWhatsApp