Tron hareketine başladı

Analistimiz Kryptoturk Tron un teknik analizini yorumladı TRON (TRX), geliştiricilerin akıllı sözleşmeler ve merkezi olmayan...

Tron hareketine başladı

15 Kasım 2021 Pazartesi 12:46

Analistimiz Kryptoturk Tron un teknik analizini yorumladı

TRON (TRX), geliştiricilerin akıllı sözleşmeler ve merkezi olmayan uygulamalar (DApps) oluşturmasına, verileri ve içerikleri serbestçe yayınlamasına ve depolamasına olanak tanıyan blockchain teknolojisine dayalı bir kripto para işletim sistemidir.

TRON, Blockchain temelli özgür içerikli bir platform olarak tanımlanıyor. Sistemin altyapısındaki protokol, kullanıcıların istediği verileri özgürce ve merkezsiz bir şekilde yayınlayıp depolayabileceği; içeriklerin dağıtımına ve aboneliğine karar verdiği; dijital varlıklar basabileceği ve dolaşıma sokabileceği şekilde tasarlandı. TRON Coin borsalarda işlem gören kısa ismiyle TRX, 2017 yılında Justin Sun tarafından Tron Vakfı adı verilen Singapur merkezli kar amacı gütmeyen bir kuruluş aracılığıyla kurulmuştur. Kar amacı gütmeyen vakfın TRON ağının açıklık, adalet ve şeffaflık ilkeleriyle çalışması ve TRON’un geliştirme ekibine yardımcı olmak için kurulduğu belirtiliyor. Vakıf aynı zamanda Singapur yasalarıyla tam uyumluluk içinde ve TRON  ekibinden tamamen bağımsız olarak faaliyet gösteriyor.

Tron coin toplam Piyasa değeri 9.104.702.790 dolar ve son 24 Saatlik İşlem Hacmi 2.964.449.838 dolardır. Dolaşımdaki coin adedi  71,660,220,128.Tron şu anda 0.1270 dolardan işlem görüyor.

Tron teknik analizi ve yorumu

#TRON günlük grafikte kulp olayına girişmiş. 0,12 üstü kapanışlar tarihi zirvesini test ettirebilir. #TRX

Bizleri twitter üzerinden takip ederek özel haberlere ilk siz ulaşabilirsiniz. Telegram kanalımıza üye olup anında şirket haberlerine ulaşabilirsiniz=> https://t.me/borsmetrecomtrFacebookTwitterWhatsAppMessengerLinkedInCopy LinkEmailPaylaşFacebookTwitterWhatsApp