SOLONA yükselişe devam ediyor !

SOLONA yükselişe devam ediyor ! Gözler Solona ' nın günlük kapanışına çevrildi. Solona'yı olumlu bir senaryo bekliyor. SOL...

SOLONA yükselişe devam ediyor !

21 Ekim 2021 Perşembe 12:59

SOLONA yükselişe devam ediyor ! Gözler Solona ' nın günlük kapanışına çevrildi. Solona'yı olumlu bir senaryo bekliyor.

SOLONA yükselişe devam ediyor ! Popüler kripto para birimi Solana, ATH'a ilerliyor . Solana boğaları tekrar harekete geçti ve bu sefer mesafeyi 200 dolara kapatmaya hazır görünüyorlar. Popüler kripto para birimi geçtiğimiz hafta  neredeyse 170 dolara ulaştı ancak hemen ardından tekrar 145 dolara bir geri çekilme gerçekleşti. Bu hareket yatırımcıların cesaretini kırmış ve endişeli bırakmış olsa da, boğalar umudunu kaybetmedi ve yakın vadede 200 dolarda ulaşmayı hedefliyor.

Solana içeriğin kaleme alındığı an itibarıyla 188 dolardan işlem görüyor. Solana fiyatındaki bu artış, 145 dolarlık destekten görkemli bir yükselişin ardından geldi. 50 günlük Basit Hareketli Ortalama (SMA), SOL’un desteğine inanılmaz bir katkı sağladı.

Öte yandan 12 günlük EMA, 26 günlük EMA’nın üzerine çıkarken, Solana’nın başka bir ralli başlatma olasılığı artıyor. Ek olarak MACD’nin ortalama çizginin üzerine çıkmasıyla, Solana’nın yükseliş trendini kırılmadan 200 dolarda tutması bekleniyor.

kryptoturk günlük SOL garafiği ,

SOL günlükte 50 günlük hareketli ortalamadan desteğini alan Solana 200'leri test etmek istiyor. 200 üzerinde günlük kapanışını yaparsa olumlu senaryo gereği tarihi zirvesi olan 216'ları mutlaka test etmek isteyecektir.

( kryptoturk )

Bizleri twitter üzerinden takip ederek özel haberlere ilk siz ulaşabilirsiniz. Telegram kanalımıza üye olup anında şirket haberlerine ulaşabilirsiniz=> https://t.me/borsmetrecomtrFacebookTwitterWhatsAppMessengerLinkedInCopy LinkEmailPaylaş