SOLONA (SOL) hedefe doğru mu gidiyor?

SOLONA (SOL) hedefe doğru mu gidiyor? Ünlü teknik analistimiz kryptoturk'ün güncel t...

SOLONA (SOL) hedefe doğru mu gidiyor?

4 Kasım 2021 Perşembe 16:42

SOLONA (SOL) hedefe doğru mu gidiyor? Ünlü teknik analistimiz kryptoturk'ün güncel teknik analizleriyle SOL yükseliş trendine mi girdi ?

SOLONA (SOL) hedefe doğru mu gidiyor? Solona bir yıl içinde önemli yükselmeler yaptı. Birçok kripto para birimini geride bıraktı. Solona an itibari ile 248 $'dan işlem görüyor . Sabahki haberimizde belirttiğimiz gibi hedefe emin adımlarla gidiyor. 216 üstü kapanış yapmasını bekliyorduk. Hedef olarak 290 $ seviyeleri çok yakında duruyor.

kryptoturk SOLONA güncel teknik analiz grafiği

26 Ekimdeki haberimizde :

Solananın daha önce yaptığımız  günlük grafikte tarihi zirvesini test ettikten sonra tepki satışı sonucu geri çekildi. SOL bu seviyelerden kapatırsa yeni zirveler yapabilir .İchimoku bulutu genişlemeye devam ediyor .Momentum desteklemeye devam ediyor .

/https://borsametre.com.tr/solana-teknik-analizi-ve-yorumu-4-gunde-15-net-kar-ettirdi-kryptoturk-u-takip-eden-kazaniyor/73870/

https://www.youtube.com/watch?v=Q_JxtQFbw1U
Youtube güncel teknik analiz videomuz

( twitter : kryptoturk )https://twitter.com/kryptoturk

Bizleri twitter üzerinden takip ederek özel haberlere ilk siz ulaşabilirsiniz. Telegram kanalımıza üye olup anında şirket haberlerine ulaşabilirsiniz=> https://t.me/borsmetrecomtrFacebookTwitterWhatsAppMessengerLinkedInCopy LinkEmailPaylaş