Shiba Inu (SHIB) Ekibinden Uyarı

Shiba Inu (SHIB) ekibi Twitter hesabından yayınladığı “kritik uyarı” notuyla yatırımcıları uyardı. Kripto para piyasasında...

Shiba Inu (SHIB) Ekibinden Uyarı

29 Kasım 2021 Pazartesi 12:30

Shiba Inu (SHIB) ekibi Twitter hesabından yayınladığı “kritik uyarı” notuyla yatırımcıları uyardı.

Kripto para piyasasında en çok ilgi gören coin’ler arasında bulunan SHIB için dolandırıcılık girişimlerinde artış olduğunu açıklayan geliştirici ekibi, yatırımcıların bu konuda “tetikte kalmasını” önerdi.

Geliştirici ekibinden yapılan kritik açıklamada, yatırımcıların özellikle ‘#SHIB, #SHIBarmy, #Leash, #SHIBAswap ve #Bone’ etiketleri altında dolandırıcılar tarafından hedeflendiği ve airdrop, jeton dağıtımı, SHIB hediyesi gibi paylaşımlara asla inanılmaması tavsiye edildi.

Çok Sayıda Paylaşım Var

SHIB ile ilgili sosyal medyada her gün binlerce paylaşım yapılıyor ve bunların büyük bölümünü ilk 10 büyük kripto para birimi ile ilgili paylaşımlar oluşturuyor. DOGE, Bitcoin ve SHIB gibi popüler coin’ler ise özellikle yükseliş ve düşüş dönemlerinde daha fazla gündem oluyorlar.

SHIB geliştirici ekibi, resmi hesap dışında yapılan hiçbir açıklamaya inanılmamasını isterken, “SHIB ile ilgili yapılan paylaşımlar arasında gerçekdışı paylaşımlar mevcut. Yatırımcılar bot hesaplardan gelen bu tür paylaşımları bildirmeli, tetikte kalmalı ve asla bağlantılara tıklamamalı” paylaşımında bulundu. SHIB son dönemde en çok ilgi gören kripto paralar arasında yerini koruyor.

Bizleri twitter üzerinden takip ederek özel haberlere ilk siz ulaşabilirsiniz. Telegram kanalımıza üye olup anında şirket haberlerine ulaşabilirsiniz=> https://t.me/borsmetrecomtrFacebookTwitterWhatsAppMessengerLinkedInCopy LinkEmailPaylaşFacebookTwitterWhatsApp