Sandbox'dan dev ortaklık!

Sandbox'dan dev ortaklık! Dünyaca ünlü müzik şirketi olan Warner Music, ile ortaklık kurdular! Sandbox'dan dev ortaklık! War...

Sandbox'dan dev ortaklık!

28 Ocak 2022 Cuma 11:22

Sandbox'dan dev ortaklık! Dünyaca ünlü müzik şirketi olan Warner Music, ile ortaklık kurdular!

Sandbox'dan dev ortaklık! Warner Music Group (WMG) dün yaptığı açıklamada, metaverse’e The Sandbox aracılığıyla gireceğini duyurdu, şirketin müzik odaklı bir tema parkı kurması planlanıyor.

Merkezi New York’ta bulunan ve Atlantic, Warner Records, Elektra ve Parlophone gibi plak şirketleri de dahil olmak üzere bir dizi popüler müzik şirketini bünyesinde bulunan küresel bir müzik şirketi olan Warner Music Group, Sandbox Metaverse’de bir ‘Konser Tema Parkı’ açmayı planlıyor.

Bugün girişim şirketlerine 50 milyon dolarlık teşvik paketi açıklayan Sandbox ile ilgili bir önemli açıklama da dünyaca ünlü müzik şirketi Warner Music Group’tan (WMG) geldi. Şirket bugün yaptığı resmi açıklamayla Sandbox üzerinde bir müzik ve eğlence parkı kurarak metaverse’e giriş yapacağını duyurdu.

Tema parkının yanı sıra The Sandbox, hayranların potansiyel festival alanına bitişik sanal mülkler satın almaları için Mart ayında bir LAND satışına ev sahipliği yapacak.

WMG’nin dijital şefi ve iş geliştirmeden sorumlu başkan yardımcısı Oana Ruxandra, CoinDesk’e verdiği bir röportajda ortaklık ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Şu anda Web 3’e ve onun müzik üzerindeki etkisine oldukça odaklanmış durumdayız…. Spotify geldiğinde de aynı şey yaşanmıştı. Arkada bırakılmak istemiyoruz, fırsatı yakalayıp sürücü koltuğunda olmak istiyoruz.”

https://twitter.com/alexmoss/status/1484138206291443714?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1484138206291443714%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.koinfinans.com%2Fdunyaca-unlu-warner-music-groupun-secimi-bu-metaverse-coin-oldu%2F

Borsa ve kripto haberlerine ilk siz ulaşmak için sitemize abone olmayı ve bildirimleri aktife almayı unutmayınız. Twitterdan takip ederek ve Telegram grubumuza katılarak da piyasa haberlerine ilk siz ulaşabilirsiniz.