Sandbox Metaverse Alpha, 29 Kasım'da piyasaya sürülecek

The Sandbox, merakla beklenen oyna-kazan metaverse etkinliğini duyurduğundan, SAND fiyatları tüm zamanların en yüksek seviyesine yükseldi.

Sandbox Metaverse Alpha, 29 Kasım'da piyasaya sürülecek

22 Kasım 2021 Pazartesi 10:06

The Sandbox, merakla beklenen oyna-kazan metaverse etkinliğini duyurduğundan, SAND fiyatları tüm zamanların en yüksek seviyesine yükseldi.

Animoca Brands'in sanal mülk ve oyun firması The Sandbox, meta veri deposunun bir kısmını, çok haftalı bir kazan-kazan (P2E) Alpha etkinliği aracılığıyla ilk kez oyunculara açıyor.

Ancak yalnızca bir avuç şanslı oyuncu tam deneyimin tadını çıkarabilecek.

Sandbox'ın sanal oyun dünyası, kullanıcıların bir kazan-kazan modeli aracılığıyla meta veri tabanında geçirdikleri zamandan para kazanmalarını sağlar. Oyuncular, oyun içinde arazi satın alabilir ve değiştirilemez tokenlarla (NFT) oluşturabilir ve çeşitli görevleri tamamlayarak Sandbox tokenı (SAND) kazanabilir. Ayrıca tokenı da stake edebilirler.

Etkinlik 29 Kasım'da başlayacak. Sadece 5.000 kullanıcıdan oluşan seçilmiş bir grup, 1.000 SAND'a kadar (yaklaşık 3.500$ ) kazanma şansına sahip olacak ve The Sandbox ekipleri tarafından geliştirilen 18 deneyimde harcanan zamanla üç özel NFT çıkartılacak.

Üç özel NFT sadece etkinlik sırasında mevcut olacak. Hepsi The Sandbox metaverse'de kullanılabilen ortaçağ tarzı bir kapıyı, mavi-siyah bir ejderhayı ve bir uzun kılıcı tasvir edecekler.

OpenSea'den alınan verilere göre, Sandbox NFT'lerinin taban fiyatı, yazı yazılırken 4.284 dolar değerinde 1.019 Ether ( ETH ) civarında bulunuyor. Toplam ticaret hacmi 2019'un sonundan bu yana 39.700 ETH (165.3 milyon $) seviyesinde bulunuyor.

Animoca Brands'in kurucu ortağı  ve başkanı Yat Siu , sanal oyuna girmek için biraz uğraşan yeni kullanıcılar için , insanların tokenize edilmiş araziyi ele geçirmeden önce Sandbox'ı dikkatlice deneyimlemek için zaman ayırması gerektiğini söyledi: “Bunu deneyimlemek isteyenlere tavsiye ederim, bilirsiniz, sadece yerlere gidin, deneyimleyin, Discord'da topluluğa katılın, onlarla sohbet edin. Arazi satın alma girişiminde bulunmadan önce bunun neyle ilgili olduğunu görün, çünkü bilirsiniz, bu dünyanın herhangi bir yerinden gayrimenkul satın almak gibidir.”

"Yani, öylece New York'a uçup 'Bunu ben alırım' demeyeceksin," diye ekle

Bu ayın başında The Sandbox , SoftBank Vision Fund 2 liderliğindeki 93 milyon dolarlık B Serisi fonlama turunu kapattı . Firma, projenin dört yıldır geliştirilmekte olduğunu ve ileriye doğru "aşamalı " metaverse'ini başlatacağını belirtti. . Finansmanın, yeni oyunlar ve canlı deneyimler geliştirerek ve popüler markalar ve fikri mülkiyetlerle ek ortaklıklar arayarak The Sandbox'ı ölçeklendirmeye gideceği bildiriliyor.

CoinGecko'dan alınan verilere göre, SAND fiyatı perşembe günü tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 4.69$'a ulaştı. SAND, şu anda 4.04 dolardan işlem görüyor.

Bizleri twitter üzerinden takip ederek özel haberlere ilk siz ulaşabilirsiniz. Telegram kanalımıza üye olup anında şirket haberlerine ulaşabilirsiniz=> https://t.me/borsmetrecomtrFacebookTwitterWhatsAppMessengerLinkedInCopy LinkEmailPaylaşFacebookTwitterWhatsApp