PayPal Kurucu Ortağından Bitcoin Açıklaması ?

PayPal kurucu ortağı ve milyarder girişim kapitalisti Peter Thiel, kripto para birimi Bitcoin ile ilgili yeni açıklamasında çok konuşulacak ifadeler kullandı. Milyarder kurucu...

PayPal Kurucu Ortağından Bitcoin Açıklaması ?

21 Ekim 2021 Perşembe 16:54

PayPal kurucu ortağı ve milyarder girişim kapitalisti Peter Thiel, kripto para birimi Bitcoin ile ilgili yeni açıklamasında çok konuşulacak ifadeler kullandı. Milyarder kurucu ortak, kendisinin ve diğerlerinin Bitcoin’e “gerektiği kadar yatırım yapmadığını” belirtti.

Bitcoin’in arkasındaki gizli sır ile ilgili de açıklama yapan milyarder isim, kripto para birimi Bitcoin’in arkasındaki sırrın “aslında herkesçe bilindiğini” paylaştı.

Ne Kadar Bitcoin’i Var?

Kendisinin kaç dolarlık Bitcoin sahibi olduğu konusunda açıklama yapmayan kurucu ortak, kripto para birimleri arasında Bitcoin’in en çok ilgi çeken coin olduğuna dikkat çekerek farklı altcoin’lere değinmedi. Bitcoin’e daha fazla yatırım yapmasının gerekli olduğunu ne zaman anladığı konusunda da açıklama yapmayan Thiel, “Bitcoin’e daha fazla yatırım yapılması gerekiyor” diye konuştu.

Bitcoin son 24 saat içerisinde 67.000 doları aşarak tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı ve çoğu analisti şaşırttı.

Bitcoin’e geçmişte yatırım yapan tüm şirketler bugün kar elde etmiş durumdalar ve bu durum bazı analistler tarafında “satış endişesi” yaratmaya başlamış durumda. Ancak bu endişenin kazançlar karşısında yersiz olduğuna dair de görüşler fazlasıyla artarak devam etmekte.

Bizleri twitter üzerinden takip ederek özel haberlere ilk siz ulaşabilirsiniz. Telegram kanalımıza üye olup anında şirket haberlerine ulaşabilirsiniz=> https://t.me/borsmetrecomtr