ÖZEL HABER:Bitcoin'de şok eden senaryo! Grafikler bir birinin aynısı!

ÖZEL HABER:Bitcoin'de şok eden senaryo! Grafikler bir birin aynısı! Bitcoin (BTC) şok eden grafikler. Bitcoin yükselişe mi geçecek?

ÖZEL HABER:Bitcoin'de şok eden senaryo! Grafikler bir birinin aynısı!

19 Ocak 2022 Çarşamba 16:14

ÖZEL HABER:Bitcoin'de şok eden senaryo! Grafikler bir birin aynısı! Bitcoin (BTC) şok eden grafikler. Bitcoin yükselişe mi geçecek?

ÖZEL HABER:Bitcoin'de şok eden senaryo! Grafikler bir birin aynısı! Bitcoin'de gerçekleşmesi beklenen Death Cross modeli hala gerçekleşmedi. Bu senaryoda Bitcoin'in 35000 dolar gibi fiyatlara düşmesi bekleniyordu.

Bitcoin, death cross’un tamamlanmasına yaklaşıyor. Bitcoin fiyatı, 13 Ocak’ta 42 bin 325 dolara düştükten sonra şu anda 41900 dolardan işlem görüyor.

Analistimizin grafikte iki aynı hareketi fark etmesiyle Bitcoin için işler değişebilir. Bitcoin yeni bir yükseliş trendine girmiş olabilir mi? Hızlı bir tırmanma gerçekleşecek mi ?

14 Mayıs - 27 Temmuz arasında gerçekleşen grafik hareketinin aynısı 28 Kasım - 31 Ocak arasında tekrar oluştu. Bundan sonraki hareketi ne olacak?

Bitcoin son zamanlarda grafik incelendiğinde Bitcoin (BTC) için yükseliş senaryosu başlamış gibi duruyor. Bitcoin şuanda 1 aralıkta 20 günlük hareketli ortalamanın 50 günlüğü aşağı yönlü kırmasıyla alçalan dip ve tepeler yapmaya devam ediyor. Alçalan trend içinde sıkışmaya devam ediyor. Aşağı yönlü kırılım olursa 40600-38500-36200 destek seviyeleri. Destek seviyelerine çarparak yeni bir hızlı yükseliş dönemine tekrardan başlayabilir.


Borsa ve kripto haberlerine ilk siz ulaşmak için sitemize abone olmayı ve bildirimleri aktife almayı unutmayınız. Twitterdan takip ederek ve Telegram grubumuza katılarak da piyasa haberlerine ilk siz ulaşabilirsiniz.

Öncü haberciliğin adresi Borsametre…

Bitcoin son zamanlarda grafik incelendiğinde Bitcoin (BTC) için yükseliş senaryosu başlamış gibi duruyor. Bitcoin şuanda 1 aralıkta 20 günlük hareketli ortalamanın 50 günlüğü aşağı yönlü kırmasıyla alçalan dip ve tepeler yapmaya devam ediyor. Alçalan trend içinde sıkışmaya devam ediyor. Aşağı yönlü kırılım olursa 40600-38500-36200 destek seviyeleri. Destek seviyelerine çarparak yeni bir hızlı yükseliş dönemine tekrardan başlayabilir. Bitcoin son zamanlarda grafik incelendiğinde Bitcoin (BTC) için yükseliş