ÖZEL HABER: Bitcoin (BTC) boğaları ne zaman gelecek? Balinalar mal topluyor!

ÖZEL HABER: Bitcoin (BTC) boğaları ne zaman gelecek? Balinalar mal topluyor! Ünlü analistimiz 

ÖZEL HABER: Bitcoin (BTC) boğaları ne zaman gelecek? Balinalar mal topluyor!

11 Aralık 2021 Cumartesi 12:21

ÖZEL HABER: Bitcoin (BTC) boğaları ne zaman gelecek? Balinalar mal topluyor! Ünlü analistimiz kryptoturk ‘ün grafik yorumlarıyla Bitcoin (BTC) ne zaman olumlu senaryoya dönecek?

ÖZEL HABER: Bitcoin (BTC) boğaları ne zaman gelecek? Balinalar mal topluyor!

4 aralık günkü satışla piyasa oldukça sarılmıştı. Bitcoin piyasasındaki bu sarsılma bütün kripto paraları oldukça etkiledi. Balinalar alttan Bitcoin (BTC) toplamaya devam ediyorlar. Her gün yüklü miktarlarda Bitcoin alımı yapılıyor.

Balinaların yüklü alımları sonrası Bitcoin (BTC) için yeni bir yükseliş başlangıcı olabilir mi?

Bitcoin (BTC) 'nin köşeye sıkışması sonrası ufak kar hareketleri başladı. Büyük balinalar ve kar elde etmek isteyen Bitcoin yatırımcıları bu fırsatı iyi değerlendiriyor. Düşük fiyattan alım yapan yatırımcılar uzun vadede Bitcoin'in değerleneceğini düşünüyorlar. Ünlü analistimiz ve piyasadaki diğer analistlerin bir ay önceki öngörülerine göre yıl sonu ve önümüzdeki yıl için 100,000 $ seviyelerine yaklaşma hala geçerli mi?

kryptoturk güncel BTC teknik analiz grafiği

47000 desteğinde 5-6 gündür takılıyor. Olumlu hareketler için 48800 üstünde kapanış gelmesi lazım. 53500 üstünde ki kapanışta boğalar gelmeye başlar

Bizleri twitter üzerinden takip ederek özel haberlere ilk siz ulaşabilirsiniz. Telegram kanalımıza üye olup anında şirket haberlerine ulaşabilirsiniz.