ÖZEL HABER :Opensea'den politik hamle!

ÖZEL HABER :Opensea'den politik hamle! Opensea NFT borsası sanatçı ayrımcılığı mı yapıyor? ÖZEL HABER :Opensea'den politi...

ÖZEL HABER :Opensea'den politik hamle!

21 Kasım 2021 Pazar 17:41

ÖZEL HABER :Opensea'den politik hamle! Opensea NFT borsası sanatçı ayrımcılığı mı yapıyor?

ÖZEL HABER :Opensea'den politik hamle!

Opensea bütün dünya sanatçılarını kucaklayan merkeziyetsiz bir platform imajı çizmeye çalışsa da gerçek yüzünü belli etti.

Twitter politik karikatüristi Stonetoss, sattığı NFT koleksiyonuyla 1.8 Milyon dolardan fazla parayı 22 dakika içerisinde kazandı.

Stonetoss’un NFT koleksiyonu ‘’Flurks’’ herhangi bir açıklama olmadan OpenSea platformundan kaldırıldı. NFT sahipleri kararın politik bazlı olduğunu ve kendilerine haksızlık edildiğine inanıyor.

Konu hakkında Opensea 'den henüz bir açıklama gelmedi.

Is OpenSea politicaly discriminating against certain creators?

"Twitter political cartoonist Stonetoss, won more than 1.8 Million dollars in 22 minutes by selling his NFT collection.

Stonetoss’ NFT collection ‘’Flurks’’ got taken down from OpenSea platform without any explanation. Owners of the collection believe the decision is political and that they are being discriminated against."

Stonetoss kimdir?

Stonetoss Twitter da çizgi romanlar yayınlayan sanatçıdır. Kimi çevrelerce Nazi (nasyonel sosyalist)olarak kabul edilir.

Stonetoss, iki web çizgi romanı Stonetoss ve Red Panels'dır. . Red Panels, 10 Ağustos 2015 ile 2 Şubat 2017 arasında aktif olan ve 18 ay gibi kısa bir sürede 370 çizgi roman üreten bir web çizgi romanıydı. Stonetoss, Kırmızı Paneller üzerinde çalışırken hileyi tam olarak çözememişti, çok açıktı ve yeterince "ironik" değildi.

Esasen kendisini tamamen yeni bir web çizgi romanı başlatmaya zorladı. Kendisini Red Panels'den uzaklaştırmak amacıyla 18 Temmuz 2017'ye kadar kısa bir ara verdi. Özellikle yaratıcı olmayan ve sık sık aynı şakayı tekrar tekrar yapan [ilk Stonetoss çizgi romanı] ırkçı bir erken RP'nin tekrarıydı. Ayrıştırmayı teşvik eden komik ve melezleşme hakkında korku tacirliği yaptığı öne sürülse de ,o zamandan beri Stonetoss takma adı altında yaklaşık 260 tane ilüstrasyon yayınladı.

Bizleri twitter üzerinden takip ederek özel haberlere ilk siz ulaşabilirsiniz. Telegram kanalımıza üye olup anında şirket haberlerine ulaşabilirsiniz=> https://t.me/borsmetrecomtrFacebookTwitterWhatsAppMessengerLinkedInCopy LinkEmailPaylaşFacebookTwitterWhatsApp