NFT oyunu 760 bin oyuncu kaybetti!

NFT oyunu 760 bin oyuncu kaybetti! NFT oyunu Alien Worlds neredeyse 760 bin kullanıcı kaybetti! NFT oyunu 760 bin oyuncu kay...

NFT oyunu 760 bin oyuncu kaybetti!

9 Aralık 2021 Perşembe 14:56

NFT oyunu 760 bin oyuncu kaybetti! NFT oyunu Alien Worlds neredeyse 760 bin kullanıcı kaybetti!

NFT oyunu 760 bin oyuncu kaybetti! Oyun endüstrisindeki birçok kişi, NFT oyunlarının ve/veya blok zinciri oyunlarının oyunun geleceği olduğuna olan inancını dile getirdi. NFT oyunları segmenti hala emekleme aşamasındadır, ancak birçok oyun için kullanıcı sayısı hızla artıyor ve bu segmentin sahip olduğu potansiyeli vurguluyor. Güvenli Bahis Siteleri tarafından sunulan verilere göre, Alien Worlds, tahmini 759.600 kullanıcıyla 21 Ekim 2021'den önceki 30 gün içinde NFT oyunları arasında en yüksek oyuncu sayısına sahipti.

En İyi 10 NFT Oyunu 3 Milyondan Fazla Kullanıcı İçin Bir Araya Geldi, Alien Worlds En Popüler NFT Oyunu

NFT oyunları son birkaç yılda daha popüler hale geldi ve Electronic Arts CEO'su Andrew Wilson gibi pek çok kişi, bu tür oyunlarla ilişkili 'oyna-kazan' modelinin oyunun geleceği olduğuna inanıyor. Özünde, kazan-kazan oyunları, kullanıcıların benzersiz oyun içi öğeler toplayabilecekleri oyunu oynamak için genellikle bir tür kripto para birimi biçiminde bir ön ödeme gerektirir. Bu dijital öğelerin zamanla artabilecek bir değeri vardır ve herhangi bir noktada diğer oyunculara satılabilir ve oyuncular için potansiyel gelir için bir yol sağlayarak modelin 'kazanç' kısmını sağlar.

NFT oyunlarının diğer ortak özelliklerinden biri , oyuncuların oyunun gelişimine katkı sağlamasıdır . Oyuncuların oyunda zamanla artabilecek parasal bir yatırımı olduğundan oyunun değeri onunla birlikte artar. Bu, oyuncuları sadece kullanıcı olmanın daha geleneksel rolüne kıyasla oyunun daha doğrudan paydaşları yapar.

NFT oyunu Alien Worlds neredeyse 760 bin kullanıcı kaydetti

Segment hala emekleme aşamasındadır ve ele alınması gereken birçok belirsizlikle ana akımı henüz kırmamıştır. Yine de, sektörün geri kalanı için segmentin potansiyeli açıktır ve bazı erken NFT oyunları şimdiden etkileyici kullanıcı sayısı rakamlarına sahiptir. 21 Ekim 2021 itibariyle, son 30 gündeki oyuncu sayısına göre en iyi 10 NFT oyunu, 3 milyondan fazla kombine kullanıcıya sahipti ve 759.600 kullanıcıyla WAX blok zincirinden Alien Worlds ile başı çekiyordu.

Kullanıcı sayıları, oyunlardan akıllı bir sözleşme ile her türlü etkileşimi gösteren benzersiz cüzdanların sayısına göre belirlendi. Popüler oyun Axie Infinity, önceki dönemlerde sık sık listenin başında yer aldı ancak 21 Ekim'den önceki aynı 30 günlük dönemde 602.210 kayıtlı kullanıcıyla ikinci sıraya yerleşti.

Bizleri twitter üzerinden takip ederek özel haberlere ilk siz ulaşabilirsiniz. Telegram kanalımıza üye olup anında şirket haberlerine ulaşabilirsiniz=> https://t.me/borsmetrecomtrFacebookTwitterWhatsAppMessengerLinkedInCopy LinkEmailPaylaşFacebookTwitterWhatsApp