Metamask Binance Smart Chain(BSC) Network nasıl açılır?

Metamask cüzdan kripto para piyasasında işlem yapan herkes tarafından bilinmesi gereken kavramlardan biri. Bu yazı dizimizde sizler için Metamask Binance Smart Chain(BSC) Netwo...

Metamask Binance Smart Chain(BSC) Network nasıl açılır?

7 Ocak 2022 Cuma 17:17

Metamask cüzdan kripto para piyasasında işlem yapan herkes tarafından bilinmesi gereken kavramlardan biri. Bu yazı dizimizde sizler için Metamask Binance Smart Chain(BSC) Network kurulumunu inceleyeceğiz. Detaylar haberimizde..

Metamask Binance Smart Chain (BSC) kurulum detayları için izlemeniz gereken adımlar aşağıda gösterilmektedir.

MetaMask Cüzdanını Binance Smart Chain(BSC) ekleme.

Metamask Ethereum cüzdanı olduğu için Binance Smart Chain(BSC) tabanlı tokenlerle etkileşime giremez. Ama eğer etkileşime girmesini istiyorsanız Ayarlar sayfasında ağ(network) kısmına tıklamanız gerekir.

Binance Smart Chain’i eklemek için sağ üst köşedeki Add Network’e tıklayın. Binance Smart Chain seçeneği mevcut olmadığı için parametreleri ayrı ayrı girmeniz gerekir.

Ana Ağ İçin

Network Name (Ağ Adı): Smart Chain

New RPC URL (Yeni PRC URL’si): https://bsc-dataseed.binance.org/

ChainID (Zincir Kimliği): 56

Symbol (Sembol): BNB

Block Explorer URL (Blok Tarayıcı URL’si): https://bscscan.com

Ağlardan hangisiyle etkileşime girmek istediğinize karar verdikten sonra yukarıda yazan parametreleri girdikten sonra istediğiniz ağı ekleyebilirsiniz. Eğer BNB üzerinden geliştirme yapıyorsanız iki farklı ağı MetaMask cüzdanınıza eklemenizi öneririz.

Borsa ve kripto haberlerine ilk siz ulaşmak için sitemize abone olmayı ve bildirimleri aktife almayı unutmayınız. Twitterdan takip ederek ve Telegram grubumuza katılarak da piyasa haberlerine ilk siz ulaşabilirsiniz.

Öncü haberciliğin adresi Borsametre…