Mercedes, G-Serisi serisini kutlamak için NFT sanatçılarıyla ortak oldu

Mercedes-Benz, G-Serisini kendi tarzlarında yorumlamak için NFT endüstrisinden beş sanatçı seçti. Lüks otomobil üreticisinin...

Mercedes, G-Serisi serisini kutlamak için NFT sanatçılarıyla ortak oldu

19 Ocak 2022 Çarşamba 11:33

Mercedes-Benz, G-Serisini kendi tarzlarında yorumlamak için NFT endüstrisinden beş sanatçı seçti.

Lüks otomobil üreticisinin tweetine göre Mercedes, G-Serisi araç serisine dayalı özel bir Mercedes-Benz NFT koleksiyonu oluşturmak için Art2People ile işbirliği yaptı.

Bir dizi ortamda G-Sınıfı'ndan ilham alan çeşitli eserler yaratmak üzere beş token (NFT) sanatçısı görevlendirildi ve her sanat eseri için benzersiz tasarımlar elde edildi.

Katılan sanatçılar, müzik, moda, grafik tasarım, mimari, yaratıcı pazarlama, lüks tasarım ve emlak gibi farklı alanlardan geliyor. Sanatçılar arasında Charlotte Taylor, Anthony Authie, Roger Kilimanjaro, Baugasm ve Almanya merkezli Antoni Tudisco yer alıyor. Nifty Gateway ve Mercedes, Pazar günü NFT'leri başlatacak.

Mercedes, NFT'lere dahil olan ilk büyük marka değil. Haziran 2021'de McLaren , efsanevi F1 otomobillerinin sanal versiyonlarını oluşturmak için NFT'leri kullanma niyetini açıkladı . Temmuz 2021'de Coca-Cola, Uluslararası Özel Olimpiyatlar için para toplamak amacıyla benzersiz bir NFT girişimi başlattı .

Bu, Mercedes-Benz'in blok zinciri teknolojisine ilk dahil oluşu değil. Otomobil üreticisi , tedarik zinciri boyunca kobalt emisyonlarının izlenmesini sağlamak için bir deneme başlatmak için blockchain girişimi Circulor ile birlikte çalışmıştı.

https://twitter.com/MercedesBenz/status/1483091925590814722

Borsa ve kripto haberlerine ilk siz ulaşmak için sitemize abone olmayı ve bildirimleri aktife almayı unutmayınız. Twitterdan takip ederek ve Telegram grubumuza katılarak da piyasa haberlerine ilk siz ulaşabilirsiniz.

Öncü haberciliğin adresi Borsametre…