Makro Guru Raoul Pal, Metaverse merkezindeki kripto para varlığını açıkladı!

Makro Guru Raoul Pal, Metaverse merkezindeki kripto para varlığını açıkladı! Real Vision CEO'su Raoul Pal metaverse evreninin geleceğini ve metaverse'ün merkezindeki kripto var...

Makro Guru Raoul Pal, Metaverse merkezindeki kripto para varlığını açıkladı!

3 Aralık 2021 Cuma 11:56

Makro Guru Raoul Pal, Metaverse merkezindeki kripto para varlığını açıkladı! Real Vision CEO'su Raoul Pal metaverse evreninin geleceğini ve metaverse'ün merkezindeki kripto varlığı hakkındaki öngörülerini paylaştı.

Raoul Pal’dan Metaverse Açıklaması

Eski Goldman Sachs yöneticisi, InvestAnswers ile yaptığı yeni bir röportajda, The Sandbox‘a (SAND) yatırım yaparak büyük kazançlar elde etmesine rağmen, bugün değeri olan şeyin başarılı bir şekilde yoluna devam edeceğini söylemenin zor olduğunu belirtti.

Ayrıca Raoul Pal‘a yöneltilen sorular arasında, metaverse’deki en sevdiği yatırım oyununun ne olduğu da yer alıyordu. Pal bu soruya şu şekilde cevap verdi;

“Hepsi mükemmel değil. Dünya Sandbox veya Decentraland üzerine mi kurulacak? Sanmıyorum. Uyum sağlayıp değişip farklı bir şey haline gelebilirler mi? Belki.

Sandbox, bir ayda 20 kat arttığı için ikinci en büyük holdingim oldu.

Meta veriye şiddetle inanıyorum, ama orası bir yer değil. Bu bir tür dijital durum. Bu yüzden olduğu gibi oynamanın bir yolu olduğunu düşünmüyorum.”

Öte yandan kripto vizyoneri, sanal gayrimenkulün gerçek dünya mülkü kadar sıcak bir meta haline gelmeyebileceğini tartışmaya devam ediyor.

“Ayrıca dijital gayrimenkulün mülkiyetini düşünüyorum, metaverse deneyimine sahip olmak anlamına gelmiyor…

Ben daha çok insanların gayrimenkul satın aldığını düşünüyorum çünkü burası Decentraland veya Sandbox’taki Snoop Dogg’un yanında. Bu değerli mi, değil mi?

Bence metaverse‘de caddede dolaşıp, “Aman Tanrım, Snoop Dogg, Real Vision’ın kapı komşusu!” diyeceğimiz sıfıra yakın bir olasılık.

Çünkü Cryptovoxels gördüğünüzde, aslında size sadece bir GPS koordinatı veriliyor ve bu sizi bir yere götürüyor, ışınlanıyorsunuz. Öyleyse mahallede olmanın değeri nedir?”

Metaverse Evrenindeki En Güçlü Kripto Para Birimi: Ethereum

Pal, çeşitli metaverse projelerine uzun vadeli güven duymasa da, önde gelen akıllı sözleşme platformu Ethereum‘un (ETH) hepsinin merkezindeki en güçlü ilişkili yatırım gibi göründüğünü söyleyerek konuşmasını bitirdi.

“Çok erken olduğumuz için endişeleniyorum. Bu konudaki yatırımlarımı uzun süre tutmayacağım çünkü bunların doğru şeyler olduğuna inancım yok.

Bu [projelere] bir sürü baktım ve cevap, gerçekten bilmiyorum. Ancak bildiğimiz bir şey var ki, Ethereum’un şimdilik bunun merkezinde olması muhtemel.

Ethereum şu an için iyi bir proxy haline geliyor. Mükemmel değil ama sorun da değil.”

Bizleri twitter üzerinden takip ederek özel haberlere ilk siz ulaşabilirsiniz. Telegram kanalımıza üye olup anında şirket haberlerine ulaşabilirsiniz=> https://web.telegram.org/z/#-1560205976 FacebookTwitterWhatsAppMessengerLinkedInCopy LinkEmailPaylaşFacebookTwitterWhatsAppFacebookTwitterWhatsAppMessengerLinkedInCopy LinkEmailPaylaş