Macy'nin şükran günü geçit töreni, koleksiyon balonlarıyla NFT çılgınlığına giriyor!

Macy'nin şükran günü geçit töreni, koleksiyon balonlarıyla NFT çılgınlığına giriyor! Ünlü geçit töreninin 95. koşusunda Make-A-Wish Foundation ile ortaklaşa bir NFT koleksiyonu...

Macy'nin şükran günü geçit töreni, koleksiyon balonlarıyla NFT çılgınlığına giriyor!

19 Kasım 2021 Cuma 16:25

Macy'nin şükran günü geçit töreni, koleksiyon balonlarıyla NFT çılgınlığına giriyor! Ünlü geçit töreninin 95. koşusunda Make-A-Wish Foundation ile ortaklaşa bir NFT koleksiyonu yer alacak.

Macy'nin şükran günü geçit töreni, koleksiyon balonlarıyla NFT çılgınlığına giriyor!

İkonik Macy'nin Şükran Günü Geçit Töreni blok zincirine doğru ilerliyor.

Şirket Cuma günü yaptığı açıklamada, mağazanın 25 Kasım Şükran Günü'nde bir dizi geçit töreni temalı, takas edilemeyen jetonlar (NFT) yayınladığını ve gelirleri hayır kurumlarına bağışlamayı planladığını duyurdu.

9.500 NFT'lik koleksiyon, Sweet'in Polygon blok zincirinin üzerine inşa edilen NFT pazarı aracılığıyla satılacak . NFT'ler ücretsiz olarak basılacak olsa da, yeniden satış karlarının %10'u Make-A-Wish Foundation'a bağışlanacak .

NFT'ler, geçit töreninin 1920'lerden kalma ikonik, dev balonlarından bazılarını içerecek. Macy's ayrıca 19 Kasım - 30 Kasım tarihleri ​​arasında 10 “Ultra Nadir” NFT'yi tek tek açık artırmaya çıkarıyor ve tüm kazançlar Make-A-Wish'e gidecek.

Geçit töreninin kendisi, Şükran Günü'nde sabah 9'da (EST) başlayarak NBC'de yayınlanacak.

Geçit töreninin baş yapımcısı Will Coss bir basın açıklamasında, “Geçit töreninin pop kültüründe sahip olduğu eşsiz yeri, her zaman gelişen ve her neslin en büyük karakterlerini ve sanatçılarını yansıtan eşsiz yeri bizi çok etkiledi” dedi. "Bu tarihi kutlamak için, geçit töreninin büyüsünü yeni nesle getirecek ve aynı anda ortağımız Make-A-Wish için para toplayacak NFT'ler aracılığıyla sanatı yeni bir biçimde yarattık."

Bizleri twitter üzerinden takip ederek özel haberlere ilk siz ulaşabilirsiniz. Telegram kanalımıza üye olup anında şirket haberlerine ulaşabilirsiniz=> https://t.me/borsmetrecomtrFacebookTwitterWhatsAppMessengerLinkedInCopy LinkEmailPaylaşFacebookTwitterWhatsApp