Lazio Fan Token'den rekor yükseliş !

Lazio Fan Token'den rekor yükseliş ! Bugün saat 14.00'da satış yapmaya başlayan Lazio hakkında son durum nedir ? Lazio Fan...

Lazio Fan Token'den  rekor yükseliş  !

21 Ekim 2021 Perşembe 15:56

Lazio Fan Token'den rekor yükseliş ! Bugün saat 14.00'da satış yapmaya başlayan Lazio hakkında son durum nedir ?

Lazio Fan Token'den rekor yükseliş ! İşlem hacmi bakımından dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, İtalyan futbol kulübü S.S. Lazio’nun yeni (ana) forma sponsoru oldu. Binance ve Lazio arasındaki ortaklık anlaşmasının değeri 30 milyon avroyu aşıyor ve anlaşma, üçüncü yıla uzatma seçeneği ile iki yıla kadar sürecek.

Resmi bir basın açıklamasında, Lazio Başkanı Claudio Lotito konuyla ilgili olarak, “Bu yeni uluslararası işbirliğinden çok memnunuz. Binance ile olan ortaklığımız, dijital varlığımızı genişletmemize ve dünyanın her yerinden hayranlarımız ve takipçilerimizle daha önce hiç olmadığı kadar bağlantı kurmamıza olanak sağlayacak.” sözlerini kullandı.

Lazio Fan Token bugün 14:00’da Binance’de satışa sunuldu. Türk lirası yada dolarla da alınabilen LAZIO’nun işlem gördüğü Bitcoin (BTC), Tether (USDT), Türk Lirası (TRY) ve Euro işlem çiftinde alım işlemi gerçekleştirilebilir.

Bugün satışa çıkmasının ardında % 50 civarı 2.6 BNB 'ye 1.32 token verdi.

(Cointurk )

Bizleri twitter üzerinden takip ederek özel haberlere ilk siz ulaşabilirsiniz. Telegram kanalımıza üye olup anında şirket haberlerine ulaşabilirsiniz=> https://t.me/borsmetrecomtr