Kripto Paraların Teknik Analiz Yorumları!

Kripto Paraların Teknik Analiz Yorumları! Ünlü teknik analistimiz

Kripto Paraların Teknik Analiz Yorumları!

24 Ekim 2021 Pazar 19:07

Kripto Paraların Teknik Analiz Yorumları! Ünlü teknik analistimiz kryptoturk grafikleriyle güncel yorumlar ! (Bitcoin, Dogecoin, Shiba Inu)

Kripto Paraların Teknik Analiz Yorumları! 

https://www.youtube.com/watch?v=AmGAQhwZgMk

BİTCOİN teknik analiz

BTC günlükte son 2 gündür gelen satış baskısı sonucu geri çekilen #Bitcoin Kaufmann hareketlisi desteğinde aşağı yönlü kırmak üzere satış devam ederse 60000$ destek olarak çalışabilir. Çalışmazsa 58000$ konuşulur. Hacim gitgide azalmakta.

ETHEREUM teknik analiz

#ETH günlükte yükselen trendi kırdı üstünde tutunmaya çalışıyor. Satış baskısı devam ederse 4000 $ destek çalışabilir. Hacım azalmaya başlamış. Senaryonun iyice olumsuza dönmemesi için buralarda tutunup kapanış yapması lazım.

AVALENCHE teknik analiz

AVAX günlükte tarihi zirvesini test edemeden nefesi tükendi. Hacimli alışlar geldiği takdirde 690'ları test edebilir. Olası satışlarda 615 civarında tutunması lazım sert hareketler olursa 550 seviyesi destek olarak çalışabilir.

MIROR teknik analiz

MIR günlükte düşen trendi kırdı. Fakat hacim düşüşü sebebi ile kırmızı mum yaktı kapanışa kadar hacimli alışlar gelirse yeşil mumu yakabilir. Supertrend hala sell konumunda. Kapanış önemli.

SUPERFARM teknik analiz

SUPERFARM günlükte hacim iyi. Supertrend halen buy konumunda ama 1,0008 direncine takıldı hacim artısı devam ederse kırabilir ve 1,20'ler gelebilir. Hacimin devamlılığı önemli.

ALGORAND teknik analiz

Algorand günlük kapanış 1,90 altında geldi o yüzden biraz geri saldı . Ama 1,90 direncini test etmeye devam ediyor. Kararlılığı devam ederse 1,90 kırabilir ve senaryo pozitife iyice doner.1,90 önemli.

DOGECOİN teknik analiz

DOGE günlük grafikte yataya bağlamış vaziyette. Düşen trendini kırmak istiyor denemeler yapıyor. 0,26 üzerinde günlük kapanış yaparsa 0,35'leri test etmek isteyebilir. Süper trend buy konumunda bollinger bantları daralmaya devam ediyor. hacim artısıyla işler degişir.

SHİBA INU teknik analiz

Daha önceki analizlerimizde SHIBA için bayrak formasyonunu tamamladığını belirtip yukarı doğru kopabileceğini söylemiştik şuan da SHIBA 40 dolaylarında fiyatlanıyor . Hareket devam ederse daha önce söylediğimiz gibi hedef 64.

( twitter : kryptoturk )https://twitter.com/kryptoturk

Bizleri twitter üzerinden takip ederek özel haberlere ilk siz ulaşabilirsiniz. Telegram kanalımıza üye olup anında şirket haberlerine ulaşabilirsiniz=> https://t.me/borsmetrecomtrFacebookTwitterWhatsAppMessengerLinkedInCopy LinkEmailPaylaş