Kripto Para Güncel Teknik Analiz Yorumları

Kripto Paraların Teknik Analiz Yorumları! Ünlü teknik analistimiz kryptoturk grafikleriy...

Kripto Para Güncel  Teknik Analiz Yorumları

25 Ekim 2021 Pazartesi 15:06

Kripto Paraların Teknik Analiz Yorumları! Ünlü teknik analistimiz kryptoturk grafikleriyle güncel yorumlar ! (Bitcoin, Pancake, Algorand,)

İsabetli tahminleriyle geniş bir yatırımcı kitlesine hitab eden analistimizin, yatırımlarınıza ışık tutacak son verileri haberimizde.

Bitcoin teknik analizi ve yorumu:

BTC günlükte 59500 seviyelerinde tutunmaya çalışıyor. 22 Ekim de yükselen trendi aşağı yönlü kıran Bitcoin Kaufmann hareketli ortalaması ve 59500 desteğinden güç alıyor. Bu bölgede bir süre yatay hareket yapabilir. Mum grafikte , dojiler yanmaya başlamış . Bu grafiğin bir süre daha yatay devam etmeye meyilli olduğu anlamına gelir. Şu anda 59500 -65000 geniş bandında hareket ediyor. Senaryonun tam olumlu olması için 65000 üstünde yeni bir kapanş yapması gerekir. 20 Ekim de denedi ve kapattı fakat ertesi gün sert düştü. Sonraki gün yükseleni kırdı. Kararlılığı devam ederse yeni zirveler ve yeni yüksek dipler yapacaktır.

Pancake teknik analizi ve yorumu:

Coin in günlük grafiğinde , kararsızlık devam ediyor .Dojiler yakmaya devam ediyor ve harekete tam anlamıyla başlayamıyor.21.13 kırıp üzerinde kapanış yapması gerekir. Ancak o şekilde yukarı hareketine başlayabilir. aksi taktirde bu şekilde yatayda devam eder.

Algorand teknik analizi ve yorumu:

Algo, günlük grafikte 1.90 denemeleri yapmaya devam ediyor. Bu fiyat kırılıp üstünde kapanış yapılırsa yeni tepelere yol alacaktır .Ancak beklenen ivme bir türlü gelmiyor. Supertrend hala al tavsiyesi veriyor. Kritik fiyatı takip etmekte kazanç var.

En doğru ve güvenilir teknik analizler ve yorumları için bizi takip etmeye devam edin.

Kripto Paraların Teknik Analiz Yorumları! Ünlü teknik analistimiz kryptoturk grafikleriyle güncel yorumlar ! (Bitcoin, Pancake ve Algorand)

Bizleri twitter üzerinden takip ederek özel haberlere ilk siz ulaşabilirsiniz. Telegram kanalımıza üye olup anında şirket haberlerine ulaşabilirsiniz=> https://t.me/borsmetrecomtrFacebookTwitterWhatsAppMessengerLinkedInCopy LinkEmailPaylaş