Kripto Para Güncel Teknik Analiz Yorumları 2

Kripto Paraların Teknik Analiz Yorumları! Ünlü teknik analistimiz kryptoturk grafikleriyl...

Kripto Para Güncel  Teknik Analiz Yorumları 2

25 Ekim 2021 Pazartesi 15:33

Kripto Paraların Teknik Analiz Yorumları! Ünlü teknik analistimiz kryptoturk grafikleriyle güncel yorumlar ! (Cardano, Bito Dogecoin)

İsabetli tahminleriyle geniş bir yatırımcı kitlesine hitab eden analistimizin, yatırımlarınıza ışık tutacak son verileri haberimizde.

Cardano teknik analizi ve yorumu:

Cardano günlük grafikte düşen trendi kırdıktan sonra ,trend üstünde tutunmaya çalışıyor. 100 günlük hareketli ortalamadan destek alarak tutunmaya devam ediyor. Yatay harekete devam edecek gibi bir görünüş içinde. Hacimli alışlar gelirse 2.30- 2.46 gibi fiyatları test edebilir.

Bıto teknik analizi ve yorumu:

15 dakikalık grafikte , artık düşmekten yorulmuş bir imaj sergileyen Bito ,39 seviyelerinde konsolide olmak istiyor. Bu fiyat civarında kapanış yapabilirse , mum grafikte düşen trendi kırmış olacak. O taktirde yeni trendine karar verebilir.

Dogecoin teknik analizi ve yorumu:

Doge .günlük grafikte düşen trendi kırdı .Fakat geri dönerek retest yapabilir. Ancak senaryo olumluya dönmeye başlamış. Yüksek hacim eşliğinde 0.28 üzerinde kapanış yapabilirse , 0.35 test edebilir. Supertrend alış tavsiye eder konumda.

Bizleri twitter üzerinden takip ederek özel haberlere ilk siz ulaşabilirsiniz. Telegram kanalımıza üye olup anında şirket haberlerine ulaşabilirsiniz=> https://t.me/borsmetrecomtrFacebookTwitterWhatsAppMessengerLinkedInCopy LinkEmailPaylaş