Kripto para borsaları hangi ülkede kapatılıyor?

Kripto para borsaları hangi ülkede kapatılıyor? Çin hükümetinin yasaklarından sonra kripto para borsasında yeni yasaklar hangi ülkeye geliyor?

Kripto para borsaları hangi ülkede kapatılıyor?

10 Kasım 2021 Çarşamba 14:41

Kripto para borsaları hangi ülkede kapatılıyor? Çin hükümetinin yasaklarından sonra kripto para borsasında yeni yasaklar hangi ülkeye geliyor?

Kripto para borsaları hangi ülkede kapatılıyor? Ticaret hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Huobi Global, Çin'den çıktıktan kısa bir süre sonra Singapur'daki faaliyetlerini kapatıyor. Kripto borsası Huobi Global, Salı günü yaptığı açıklamada, yerel düzenlemelere uymak için Singapur merkezli tüm kullanıcılarının hesaplarını 31 Mart 2022’ye kadar kapatacağını söyledi.

Huobi'nin kullanıcı sözleşmesi uyarınca, şirketin hizmetleri Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, Japonya, Küba, İran, Venezuela, Singapur, Kırım, Çin anakarası, Kırgızistan, Birleşik Krallık ve diğer ülkelerde bulunan kişiler için yasaktır.

Anlaşmaya göre :

“Şirket, tamamen kendi takdirine bağlı olarak, bu sözleşmeyi ihlal ettiğini veya bu sözleşmenin hükümlerini veya kullanımını tespit ederse, hesabınızı veya hizmetin kullanımını veya herhangi bir dijital varlık işleminin işlenmesini herhangi bir zamanda askıya alabilir veya iptal edebilir. yetki alanlarında hizmet yasa dışıdır ”

Huobi'nin yerel yetkililerin Eylül ayı sonlarında büyük bir kripto para birimi yasağı ilan etmesiyle Çin'den çıkmaya zorlanmasından kısa bir süre sonra geldi. Daha önce bildirildiği gibi Huobi, 31 Aralık'a kadar Çin anakarasındaki tüm Çin hesaplarını kapatmayı planlıyor. 2013 yılında Çin'de kurulan Huobi, ülke ile oldukça bağlantılı. Yasaktan önce Çin operasyonları, iş hacminin ve toplam gelirinin en az %30'unu oluşturuyordu.

Bizleri twitter üzerinden takip ederek özel haberlere ilk siz ulaşabilirsiniz. Telegram kanalımıza üye olup anında şirket haberlerine ulaşabilirsiniz=> https://t.me/borsmetrecomtrFacebookTwitterWhatsAppMessengerLinkedInCopy LinkEmailPaylaş