Kripto değerlerde günlük teknik analiz verileri

Kripto değerlerde günlük teknik analiz verileri! İsabetli teknik analizleri ile, yatırımcılara yol gösteren Kryptoturk, Borsametre için teknik verileri değerlendirdi.

Kripto değerlerde günlük teknik analiz verileri

19 Ekim 2021 Salı 11:18

Kripto değerlerde günlük teknik analiz verileri! İsabetli teknik analizleri ile, yatırımcılara yol gösteren Kryptoturk, Borsametre için teknik verileri değerlendirdi.

Kripto değerlerde günlük teknik analiz verileri!

#total2 günlükte kanal içinde sıkıştı kaldı.1,26 altına sarkmaması lazım ki #altcoins nefes alsın.1,41 direncini daha önce 9 defa test etmiş ama kıramamış .Eğer kırarsa #altcoin ler show yapar. Ne diyelim 10. deneme belki #altcoins için boğa rallisini başlatır

20 günlük hareketliden desteğini alarak yola devam ediyor.#BTC

#BİTCOİN 4 saatlik grafikte bollinger bantları daralmaya başladı .takipte kalalım...#BTC#BTCUSDT

#Dominance bu arkadaş rahat durmuyor .Günlük mumu 46,66 üzerinde kaparsa 48,80 li seviyelere kadar gidebilir .O zaman fincan veya çanak yapabilir .İşler #altcoin için daha sıkıntıya girebilir .Bekleyip görücez.

Analist Benjamin Cowen' ın teknik beklentileri:

Kıdemli kripto para analisti Benjamin Cowen, son strateji oturumunda, Bitcoin’in Temmuz ayında 50 haftalık basit hareketli ortalamadan (SMA) güçlü bir tepki almasından bu yana genel olarak bir yükseliş yapısı çizdiğine dikkat çekti.

Analist, Bitcoin’in önündeki son büyük engelin, mevcut fiyatlarla sadece yüzde 5’lik bir hareketle gelecek olan 65 bin dolar civarındaki direncin olduğuna inanıyor

Bitcoin, 50 haftalık basit hareketli ortalamadan (SMA) destek alarak önemli bir sıçrama yaptı. Ağustos ayında yükseldik. Eylül silkmemizi yaptık ki temelde bunun çok olası bir senaryo olduğunu söyledik ve ardından destekte tutunduk. Ve size destekte tutunduktan sonra önümüzde açık gökyüzü görebileceğimizi söylemiştim ve buna inanıyorum. Önümüzde açık bir gökyüzü olduğuna inanıyorum. Bence tek bulut (tüm zamanların en yüksek seviyesindeki direnç) ve eninde sonunda onu aşmamız gerekiyor. Bitcoin’in bu direnci kıracağına inanıyorum. Sadece zamana ihtiyacı var ve bunu aşacağız. Zaman bizden yana.

Ayı olmanın yanlış bir tarafı yok. Kendim bir Bitcoin boğasıyım, ancak beni kontrol altında tutmak için yanımda birkaç panda ayısı bulunduruyorum. (Nisan ve Mayıs aylarında) düşüş trendinde olmamın nedeni de buydu. Şimdi Bitcoin’de tekrar bearish’e geçeceğimi şüpheli bir şekilde tahmin ediyorum, ancak daha fazlası gerekiyor. Yukarı yönde bir hamle daha yapması gerekiyor ve sonra muhtemelen tekrar bearish’e olacağım.

Teknik analiz uzmanı, şu anda Bitcoin için gerçekleştiğini öngördüğü en kötü senaryonun, 40 bin dolar seviyesine yakın bir alandan yeni bir sıçramanın yaşanması öncesi, fiyatın tüm zamanların en yüksek seviyesindeki direnci kıramayarak red yenilmesi olduğunu düşünüyor:

Benim için bu noktada en kötü durum, bir düşüşün yaşanması, yükselişin gelmesi ve ardından direncin kırılması. Görebildiğim en kötü senaryo bu.

Bizleri twitter üzerinden takip ederek özel haberlere ilk siz ulaşabilirsiniz. Telegram kanalımıza üye olup anında şirket haberlerine ulaşabilirsiniz=> https://t.me/borsmetrecomtr