IOTA yola devam

IOTA kripto dün düşen piyasada başladığı yukarı hareketine devam ediyor. Uzman analistimiz Kryptoturk 'ün yatırımcıları bir gün önceden uyardığı yukarı hareket. bugün de düşen...

IOTA yola devam

17 Kasım 2021 Çarşamba 13:08

IOTA kripto dün düşen piyasada başladığı yukarı hareketine devam ediyor. Uzman analistimiz Kryptoturk 'ün yatırımcıları bir gün önceden uyardığı yukarı hareket. bugün de düşen piyasada devam etti.

IOTA, nesnelerin internetini geliştirmek için tasarlanan dağıtık defter teknolojisidir. Ağın kripto parası MIOTA’dır.

IOTA projesi, 2014 yılının eylül ayında başladı ve 2016 yılında da resmi şekilde kullanıma açıldı. Dört kurucu ortağın çalışması olan IOTA, 2019 yılında ortaklardan birinin sadece danışman olarak sürece devam ettiği bir dönüşüm yaşadı.

IOTA, aslında blokzincir ürünü değil. Tangle adı verilen bir teknolojik altyapıyla çalışıyor

Blokzincir tabanlı olmadığından ötürü, maden ve madencilere ödenen ağ ücretinin olmaması en önemli özelliklerinden biri. Masrafsız bir sistem olarak kullanıcılarına verim sağlıyor. Bir tür blokzincir uzantısı fakat onlardan daha verimli, basit ve ücretsiz olmayı vadediyor.

IOTA, madenciliği yapılan bir kripto para türü değildir.

Dün yayınladığımız IOTA teknik analizi

IOTA güncel grafiği

IOTA ,1.37 dolardan işlem görüyor

Bizleri twitter üzerinden takip ederek özel haberlere ilk siz ulaşabilirsiniz. Telegram kanalımıza üye olup anında şirket haberlerine ulaşabilirsiniz=> https://t.me/borsmetrecomtrFacebookTwitterWhatsAppMessengerLinkedInCopy LinkEmailPaylaş