Huobi, Hong Kong'da Kripto Borç Verme Hizmetlerini Başlattı

Huobi Tech, 100 milyon dolara kadar kripto kredisi sunuyor. Şirket basın açıklamasına göre Huobi Tech, Hong Kong'daki kurums...

Huobi, Hong Kong'da Kripto Borç Verme Hizmetlerini Başlattı

30 Kasım 2021 Salı 15:07

Huobi Tech, 100 milyon dolara kadar kripto kredisi sunuyor.

Şirket basın açıklamasına göre Huobi Tech, Hong Kong'daki kurumsal yatırımcılar için kripto kredisi sunuyor.

Bir şirket temsilcisi ,kredilerin USDT ve diğer para birimlerinde 10.000 ila 100 milyon dolar arasında değişeceğini ve %8.8 sabit vadeli yıllık yüzde oranı taşıyacağını söyledi.

Hong Kong listesinde yer alan şirket, ortak bir kurucu ortak olan Leon Li aracılığıyla kripto borsası Huobi Global ile bağlantılı, ancak ayrı bir tüzel kişilik.

Krediler, Huobi Tech'in dijital varlık aracılık platformu olan Huobi Brokerage aracılığıyla sağlanacak. Şirket, müşterilerin kriptoyu teminat olarak kullanabileceğini ve kredi vadelerinin üç ay ile iki yıl arasında değişeceğini söyledi.

Hong Kong Menkul Kıymetler ve Vadeli İşlemler Komisyonu tarafından lisanslanan borsalar , yalnızca profesyonel yatırımcılara hizmet sağlayabilir, yani portföylerinde 8 milyon HK$'ı (1 milyon$) üzerinde olanlar.

Bizleri twitter üzerinden takip ederek özel haberlere ilk siz ulaşabilirsiniz. Telegram kanalımıza üye olup anında şirket haberlerine ulaşabilirsiniz=> https://t.me/borsmetrecomtrFacebookTwitterWhatsAppMessengerLinkedInCopy LinkEmailPaylaşFacebookTwitterWhatsApp